Search
Close this search box.
  1. Zaden
  2. Buzzy® Wortel Rainbow F1

Buzzy® Wortel Rainbow F1

4.5/5

Moestuinieren! Een nieuwe trend die helemaal hot is momenteel. Veel mensen hebben een eigen moestuin of gebruiken een stukje van hun tuin of balkon om eigen groenten en fruit te kweken.
Deze Buzzy® Wortel Rainbow F1 groeit maat - juni. Deze Wortel wordt maximaal 35 cm hoog. Lees verder voor meer informatie.

Specificaties Buzzy® Wortel Rainbow F1

Aantal in verpakking1 stuk(s)
StandplaatsZon
Bloeitijdjuni - september
BloeiperiodeVoorjaar

 

Omschrijving van de Buzzy® Wortel Rainbow F1

De Buzzy® Wortel Rainbow F1 is een kleurrijke toevoeging aan elke moestuin. Deze prachtige wortelsoort biedt niet alleen een smaakvolle oogst, maar ook een feest voor het oog. Met zijn levendige kleurenpalet van oranje, paars, geel en wit, brengt deze regenboogwortel een vleugje vrolijkheid in je groentetuin. De Buzzy® Wortel Rainbow F1 is eenvoudig te kweken, zelfs voor beginnende tuiniers. Zaai de zaden van half maart tot begin juni direct in de vollegrond, op regels met voldoende ruimte tussen elke zaailing. Deze veelzijdige wortel kan ook later gezaaid worden, afhankelijk van je voorkeur. Geef de jonge plantjes regelmatig water en zorg ervoor dat de grond goed gedraineerd is voor optimale groei. Deze bijzondere wortelsoort is niet alleen lekker, maar ook zeer voedzaam. Boordevol vitamines en mineralen draagt de Buzzy® Wortel Rainbow F1 bij aan een gezonde levensstijl. Geniet van de unieke smaken en textuur die elke kleur te bieden heeft. Voeg deze kleurrijke en gezonde wortels toe aan je favoriete gerechten, salades of geniet er gewoon rauw van als een knapperige snack. Ontdek de magie van de Buzzy® Wortel Rainbow F1 en laat je zintuigen betoveren door zijn prachtige kleuren en heerlijke smaak.

Picture of Darrell
Darrell

Expert

De meeste vrije tijd die ik heb besteed ik in mijn moestuin. Sinds een paar jaar ben ik trotse bezitter van een eigen moestuin. Na een jaar proefdraaien en ontdekken welke groenten goed bij elkaar gaan en welke zaden je vooral niet naast elkaar moet planten, heb ik nu ervaring en daardoor kan ik jou perfect advies geven over het beginnen van jouw moestuin en welke zaden je wel of niet kan gebruiken.

Veelgestelde vragen Buzzy® Wortel Rainbow F1

De Buzzy® Wortel Rainbow F1 kan je maat - juni zaaien. De bloeiperiode is Voorjaar.

De Buzzy® Wortel Rainbow F1 bloeit juni - september. 

De Buzzy® Wortel Rainbow F1 is Wortel. Heerlijk om mee te koken.

De Buzzy® Wortel Rainbow F1 kan je het beste zaaien op een Zonrijke plek. Daar groeit deze het beste.

De Buzzy® Wortel Rainbow F1 groeit maximaal tot 35 cm hoogte.

Bij het kopen van deze Buzzy® Wortel Rainbow F1 vind je 1 stuk(s) in de verpakking. Veel zaaiplezier.