Search
Close this search box.
  1. Zaden
  2. Buzzy® Organic Tijm

Buzzy® Organic Tijm

4.5/5

Moestuinieren! Een nieuwe trend die helemaal hot is momenteel. Veel mensen hebben een eigen moestuin of gebruiken een stukje van hun tuin of balkon om eigen groenten en fruit te kweken.
Deze Buzzy® Organic Tijm groeit Voorjaar - zomer. Deze wordt maximaal 25 cm hoog. Lees verder voor meer informatie.

Specificaties Buzzy® Organic Tijm

Aantal in verpakking
StandplaatsZon
BloeitijdZomer
BloeiperiodeZomer

 

Omschrijving van de Buzzy® Organic Tijm

Met Buzzy® Organic Tijm kunt u nu uw eigen tijm op een natuurlijke en milieuvriendelijke manier kweken. Deze bijzondere set bevat biologische zaden, zodat u kunt genieten van de heerlijke smaak en geur van verse tijm, helemaal zonder schadelijke chemicaliën. Begin vandaag nog met het verbouwen van uw eigen biologische kruiden! Deze Buzzy® Organic Tijm set is perfect voor zowel beginnende als ervaren tuiniers. Met de duidelijke instructies en handige tips die in de verpakking worden meegeleverd, kunt u direct aan de slag. Het enige wat u nog hoeft te doen is de biologische zaden in de speciale potgrond te planten en ze voldoende water en zonlicht te geven. Binnen korte tijd zult u zien hoe uw tijmplantjes opgroeien tot gezonde en aromatische kruiden. Met deze set kunt u niet alleen genieten van de smaakvolle tijm, maar ook bijdragen aan een duurzame en gezonde levensstijl. Door op biologische wijze te kweken, vermijdt u het gebruik van chemische bestrijdingsmiddelen en draagt u bij aan de bescherming van het milieu. Bovendien biedt de Buzzy® Organic Tijm set een leuke en educatieve activiteit voor het hele gezin, waarbij u samen kunt genieten van het proces van zaaien, groeien en oogsten. Bestel vandaag nog uw eigen Buzzy® Organic Tijm en haal de natuurlijke smaak van verse tijm in huis!

Picture of Darrell
Darrell

Expert

De meeste vrije tijd die ik heb besteed ik in mijn moestuin. Sinds een paar jaar ben ik trotse bezitter van een eigen moestuin. Na een jaar proefdraaien en ontdekken welke groenten goed bij elkaar gaan en welke zaden je vooral niet naast elkaar moet planten, heb ik nu ervaring en daardoor kan ik jou perfect advies geven over het beginnen van jouw moestuin en welke zaden je wel of niet kan gebruiken.

Veelgestelde vragen Buzzy® Organic Tijm

De Buzzy® Organic Tijm kan je Voorjaar - zomer zaaien. De bloeiperiode is Zomer.

De Buzzy® Organic Tijm bloeit Zomer. 

De Buzzy® Organic Tijm is . Heerlijk om mee te koken.

De Buzzy® Organic Tijm kan je het beste zaaien op een Zonrijke plek. Daar groeit deze het beste.

De Buzzy® Organic Tijm groeit maximaal tot 25 cm hoogte.

Bij het kopen van deze Buzzy® Organic Tijm vind je in de verpakking. Veel zaaiplezier.