Zoek
Sluit dit zoekvak.
  1. Zaden
  2. Wortel zaden Winterwortel Autumn King 2

Wortel zaden Winterwortel Autumn King 2

4.5/5

Moestuinieren! Een nieuwe trend die helemaal hot is momenteel. Veel mensen hebben een eigen moestuin of gebruiken een stukje van hun tuin of balkon om eigen groenten en fruit te kweken.
Deze Wortel zaden Winterwortel Autumn King 2 groeit voorjaar - zomer. Deze Wortel wordt maximaal 30 cm hoog. Lees verder voor meer informatie.

Specificaties Wortel zaden Winterwortel Autumn King 2

Aantal in verpakking1600 stuk(s)
StandplaatsZon
Bloeitijdn.v.t.
BloeiperiodeGeen bloemen

 

Omschrijving van de Wortel zaden Winterwortel Autumn King 2

"Winterwortel Autumn King 2 is een fantastische keuze voor tuinders die op zoek zijn naar zware, grote en stevige wortels. Deze wortels hebben een prachtige donkeroranje kleur en kunnen al op jonge leeftijd als bospeen worden geoogst na slechts 80-90 dagen. De smaak van deze wortels is heerlijk en ze kunnen ook lang bewaard worden, waardoor ze perfect zijn voor de wintermaanden. Als je ervoor kiest om de wortels later te oogsten, na 150-156 dagen, kun je ze op een vorstvrije en donkere plaats bewaren. Je kunt er ook voor kiezen om de wortels afgedekt op het land te laten staan tijdens de winter. Deze winterwortels zijn van uitstekende kwaliteit en zullen je zeker niet teleurstellen. Het is echter belangrijk om te weten dat dit type wortel niet geschikt is voor teelt op zware kleigrond. Als je ervoor zorgt dat de grond geschikt is voor dit gewas, zul je beloond worden met smaakvolle en knapperige wortels. En het beste van alles? Als je een grote oogst hebt, kun je de wortels invriezen om ze langer vers te houden. Met Winterwortel Autumn King 2 kun je genieten van heerlijke wortels, het hele jaar door.".

Picture of Darrell
Darrell

Expert

De meeste vrije tijd die ik heb besteed ik in mijn moestuin. Sinds een paar jaar ben ik trotse bezitter van een eigen moestuin. Na een jaar proefdraaien en ontdekken welke groenten goed bij elkaar gaan en welke zaden je vooral niet naast elkaar moet planten, heb ik nu ervaring en daardoor kan ik jou perfect advies geven over het beginnen van jouw moestuin en welke zaden je wel of niet kan gebruiken.

Veelgestelde vragen Wortel zaden Winterwortel Autumn King 2

De Wortel zaden Winterwortel Autumn King 2 kan je voorjaar - zomer zaaien. De bloeiperiode is Geen bloemen.

De Wortel zaden Winterwortel Autumn King 2 bloeit n.v.t.. 

De Wortel zaden Winterwortel Autumn King 2 is Wortel. Heerlijk om mee te koken.

De Wortel zaden Winterwortel Autumn King 2 kan je het beste zaaien op een Zonrijke plek. Daar groeit deze het beste.

De Wortel zaden Winterwortel Autumn King 2 groeit maximaal tot 30 cm hoogte.

Bij het kopen van deze Wortel zaden Winterwortel Autumn King 2 vind je 1600 stuk(s) in de verpakking. Veel zaaiplezier.