Zoek
Sluit dit zoekvak.
  1. Zaden
  2. Pompoen Baby boo

Pompoen Baby boo

4.5/5

Moestuinieren! Een nieuwe trend die helemaal hot is momenteel. Veel mensen hebben een eigen moestuin of gebruiken een stukje van hun tuin of balkon om eigen groenten en fruit te kweken.
Deze Pompoen Baby boo groeit lente-zomer. Deze Pompoen wordt maximaal 60 cm hoog. Lees verder voor meer informatie.

Specificaties Pompoen Baby boo

Aantal in verpakking1 stuk(s)
StandplaatsZon
Bloeitijdzomer
BloeiperiodeGeen bloemen

 

Omschrijving van de Pompoen Baby boo

De Pompoen Baby boo is niet alleen een prachtige decoratie, maar ook een echte smaaksensatie in de keuken! Deze unieke pompoensoort heeft mooie kleine roomwitte vruchten, die zorgen voor een sfeervolle herfstdecoratie. Met slechts één plant kunt u meerdere pompoenen oogsten, waardoor u genoeg materiaal heeft om uw huis en tuin te versieren. De ranken van de Pompoen Baby boo kunnen op verschillende manieren groeien. U kunt ze laten klimmen over een hek of door heggen, waardoor u een prachtig groen accent creëert. Maar u kunt de ranken ook gewoon laten kruipen, waardoor ze als een levend tapijt door uw tuin verspreid worden. Deze veelzijdige plant past zich gemakkelijk aan elke omgeving aan. Naast de decoratieve functie kunt u de Baby boo pompoenen ook gebruiken in de keuken. Ze zijn perfect om heerlijke gerechten mee te bereiden, zoals pompoensoep, geroosterde pompoen of zelfs pompoentaart. Met de Pompoen Baby boo haalt u niet alleen een prachtige decoratie in huis, maar ook een heerlijke smaakmaker voor uw culinaire creaties.

Picture of Darrell
Darrell

Expert

De meeste vrije tijd die ik heb besteed ik in mijn moestuin. Sinds een paar jaar ben ik trotse bezitter van een eigen moestuin. Na een jaar proefdraaien en ontdekken welke groenten goed bij elkaar gaan en welke zaden je vooral niet naast elkaar moet planten, heb ik nu ervaring en daardoor kan ik jou perfect advies geven over het beginnen van jouw moestuin en welke zaden je wel of niet kan gebruiken.

Veelgestelde vragen Pompoen Baby boo

De Pompoen Baby boo kan je lente-zomer zaaien. De bloeiperiode is Geen bloemen.

De Pompoen Baby boo bloeit zomer. 

De Pompoen Baby boo is Pompoen. Heerlijk om mee te koken.

De Pompoen Baby boo kan je het beste zaaien op een Zonrijke plek. Daar groeit deze het beste.

De Pompoen Baby boo groeit maximaal tot 60 cm hoogte.

Bij het kopen van deze Pompoen Baby boo vind je 1 stuk(s) in de verpakking. Veel zaaiplezier.