Zoek
Sluit dit zoekvak.
  1. Zaden
  2. Buzzy Microgreens Tatsoimilde smaak oogst na 1 week

Buzzy Microgreens Tatsoimilde smaak oogst na 1 week

4.5/5

Moestuinieren! Een nieuwe trend die helemaal hot is momenteel. Veel mensen hebben een eigen moestuin of gebruiken een stukje van hun tuin of balkon om eigen groenten en fruit te kweken.
Deze Buzzy Microgreens Tatsoimilde smaak oogst na 1 week groeit 1 à 4 weken. Deze Tuinkers wordt maximaal 15 cm hoog. Lees verder voor meer informatie.

Specificaties Buzzy Microgreens Tatsoimilde smaak oogst na 1 week

Aantal in verpakking1 stuk(s)
StandplaatsZon
Bloeitijdgeen bloemen
BloeiperiodeGeen bloemen

 

Omschrijving van de Buzzy Microgreens Tatsoimilde smaak oogst na 1 week

De Buzzy Microgreens Tatsoimilde is een geweldige toevoeging aan je moestuin. Deze microgreen is niet alleen gemakkelijk te kweken, maar heeft ook een milde smaak die perfect past bij verschillende gerechten. Met deze micro leaves kun je al na ongeveer 1 week genieten van een verse oogst. De Tatsoi microgreens zijn prachtig gevormd met lepelvormige bladeren. Na ongeveer 4 weken kun je ze ook als baby leaf oogsten. Deze jonge bladeren zijn nog malser en hebben een nog intensere smaak. Met dit veelzijdige gewas kun je eindeloos experimenteren in de keuken en je gerechten naar een hoger niveau tillen. Voeg ze toe aan salades, sandwiches, roerbakgerechten en nog veel meer. Met de Buzzy Microgreens Tatsoimilde heb je altijd een verse en smaakvolle toevoeging aan je maaltijden.

Darrell
Darrell

Expert

De meeste vrije tijd die ik heb besteed ik in mijn moestuin. Sinds een paar jaar ben ik trotse bezitter van een eigen moestuin. Na een jaar proefdraaien en ontdekken welke groenten goed bij elkaar gaan en welke zaden je vooral niet naast elkaar moet planten, heb ik nu ervaring en daardoor kan ik jou perfect advies geven over het beginnen van jouw moestuin en welke zaden je wel of niet kan gebruiken.

Veelgestelde vragen Buzzy Microgreens Tatsoimilde smaak oogst na 1 week

De Buzzy Microgreens Tatsoimilde smaak oogst na 1 week kan je 1 à 4 weken zaaien. De bloeiperiode is Geen bloemen.

De Buzzy Microgreens Tatsoimilde smaak oogst na 1 week bloeit geen bloemen. 

De Buzzy Microgreens Tatsoimilde smaak oogst na 1 week is Tuinkers. Heerlijk om mee te koken.

De Buzzy Microgreens Tatsoimilde smaak oogst na 1 week kan je het beste zaaien op een Zonrijke plek. Daar groeit deze het beste.

De Buzzy Microgreens Tatsoimilde smaak oogst na 1 week groeit maximaal tot 15 cm hoogte.

Bij het kopen van deze Buzzy Microgreens Tatsoimilde smaak oogst na 1 week vind je 1 stuk(s) in de verpakking. Veel zaaiplezier.