Zoek
Sluit dit zoekvak.
  1. Zaden
  2. Buzzy Zaden Tijm Echte Winter Thymus vulgaris

Buzzy Zaden Tijm Echte Winter Thymus vulgaris

4.5/5

Moestuinieren! Een nieuwe trend die helemaal hot is momenteel. Veel mensen hebben een eigen moestuin of gebruiken een stukje van hun tuin of balkon om eigen groenten en fruit te kweken.
Deze Buzzy Zaden Tijm Echte Winter Thymus vulgaris groeit Afhankelijk van zaaiperiode April - Juni. Deze wordt maximaal 25 cm hoog. Lees verder voor meer informatie.

Specificaties Buzzy Zaden Tijm Echte Winter Thymus vulgaris

Aantal in verpakking1 stuk(s)
StandplaatsZon
Bloeitijdna ongeveer 60 dagen
BloeiperiodeNajaar

 

Omschrijving van de Buzzy Zaden Tijm Echte Winter Thymus vulgaris

De Buzzy Zaden Tijm Echte Winter Thymus vulgaris is een onmisbare toevoeging aan elke kruidentuin. Met dit zaadpakket kunt u genieten van de heerlijke smaak en geur van echte winter tijm, rechtstreeks uit uw eigen tuin! Om te beginnen, kunt u de zaden zaaien in maart-april in een zaaibakje. Hierdoor kunt u al vroeg in het seizoen beginnen met de groei van uw tijmplantjes. Als alternatief kunt u er ook voor kiezen om de zaden buiten op een zaaibed te zaaien, van april tot juni. Dit geeft u de vrijheid om de tijmplanten direct in uw tuin te laten groeien. Wat dit zaadpakket echt speciaal maakt, is dat u slechts één keer hoeft te zaaien. Dit betekent dat u een overvloed aan tijm kunt oogsten, zonder dat u extra zaden hoeft te kopen. Met de Buzzy Zaden Tijm Echte Winter Thymus vulgaris heeft u dus een duurzame en kosteneffectieve oplossing voor uw tijmbehoeften. Voeg een vleugje smaak toe aan uw gerechten en geniet van de heerlijke aroma's van echte winter tijm. Met dit zaadpakket kunt u uw eigen tijmplanten kweken en uw culinaire creaties naar een hoger niveau tillen. Bestel vandaag nog uw Buzzy Zaden Tijm Echte Winter Thymus vulgaris en ontdek zelf het plezier van het kweken van uw eigen kruiden!

Picture of Darrell
Darrell

Expert

De meeste vrije tijd die ik heb besteed ik in mijn moestuin. Sinds een paar jaar ben ik trotse bezitter van een eigen moestuin. Na een jaar proefdraaien en ontdekken welke groenten goed bij elkaar gaan en welke zaden je vooral niet naast elkaar moet planten, heb ik nu ervaring en daardoor kan ik jou perfect advies geven over het beginnen van jouw moestuin en welke zaden je wel of niet kan gebruiken.

Veelgestelde vragen Buzzy Zaden Tijm Echte Winter Thymus vulgaris

De Buzzy Zaden Tijm Echte Winter Thymus vulgaris kan je Afhankelijk van zaaiperiode April - Juni zaaien. De bloeiperiode is Najaar.

De Buzzy Zaden Tijm Echte Winter Thymus vulgaris bloeit na ongeveer 60 dagen. 

De Buzzy Zaden Tijm Echte Winter Thymus vulgaris is . Heerlijk om mee te koken.

De Buzzy Zaden Tijm Echte Winter Thymus vulgaris kan je het beste zaaien op een Zonrijke plek. Daar groeit deze het beste.

De Buzzy Zaden Tijm Echte Winter Thymus vulgaris groeit maximaal tot 25 cm hoogte.

Bij het kopen van deze Buzzy Zaden Tijm Echte Winter Thymus vulgaris vind je 1 stuk(s) in de verpakking. Veel zaaiplezier.