Search
Close this search box.
  1. Zaden
  2. Sluis Garden Sla Sylvesta

Sluis Garden Sla Sylvesta

4.5/5

Moestuinieren! Een nieuwe trend die helemaal hot is momenteel. Veel mensen hebben een eigen moestuin of gebruiken een stukje van hun tuin of balkon om eigen groenten en fruit te kweken.
Deze Sluis Garden Sla Sylvesta groeit . Deze Sla wordt maximaal hoog. Lees verder voor meer informatie.

Specificaties Sluis Garden Sla Sylvesta

Aantal in verpakking100 stuk(s)
Standplaats
Bloeitijd
BloeiperiodeVoorjaar

 

Omschrijving van de Sluis Garden Sla Sylvesta

Sylvesta, de Sluis Garden Sla, is een product van uitstekende kwaliteit voor tuinders. Deze sla is niet alleen resistent tegen groene bladluizen, maar biedt ook gedeeltelijke bescherming tegen valse meeldauw. Bovendien staat deze sla bekend om zijn snelle groei en het vormen van een prachtige krop. Wat deze sla echt bijzonder maakt, is de lange teeltperiode. Van het vroege voorjaar tot de late herfst kunnen tuinders genieten van verse Sylvesta sla. Deze kan zowel onder glas worden gekweekt (vergeet niet te ventileren bij warm weer) als direct ter plaatse worden gezaaid vanaf half maart. Het is belangrijk om zaaisels 's zomers koel te houden en bij droog weer voldoende vochtig te houden. Een ander voordeel van Sylvesta is dat het langzaam doorschiet en niet snel rand krijgt. Dit betekent dat tuinders langer kunnen genieten van deze heerlijke sla. Bovendien kan Sylvesta al bij zeer koele temperaturen (> 10ºC) worden gezaaid, waardoor het een ideale keuze is voor vroege voorjaars- en late herfstteelt. Voeg deze veelzijdige en resistente sla toe aan uw tuin en geniet het hele seizoen door van verse, knapperige Sylvesta sla.

Picture of Darrell
Darrell

Expert

De meeste vrije tijd die ik heb besteed ik in mijn moestuin. Sinds een paar jaar ben ik trotse bezitter van een eigen moestuin. Na een jaar proefdraaien en ontdekken welke groenten goed bij elkaar gaan en welke zaden je vooral niet naast elkaar moet planten, heb ik nu ervaring en daardoor kan ik jou perfect advies geven over het beginnen van jouw moestuin en welke zaden je wel of niet kan gebruiken.

Veelgestelde vragen Sluis Garden Sla Sylvesta

De Sluis Garden Sla Sylvesta kan je zaaien. De bloeiperiode is Voorjaar.

De Sluis Garden Sla Sylvesta bloeit . 

De Sluis Garden Sla Sylvesta is Sla. Heerlijk om mee te koken.

De Sluis Garden Sla Sylvesta kan je het beste zaaien op een rijke plek. Daar groeit deze het beste.

De Sluis Garden Sla Sylvesta groeit maximaal tot hoogte.

Bij het kopen van deze Sluis Garden Sla Sylvesta vind je 100 stuk(s) in de verpakking. Veel zaaiplezier.