Zoek
Sluit dit zoekvak.
  1. Zaden
  2. Buzzy® Microgreens, Tuinkers

Buzzy® Microgreens, Tuinkers

4.5/5

Moestuinieren! Een nieuwe trend die helemaal hot is momenteel. Veel mensen hebben een eigen moestuin of gebruiken een stukje van hun tuin of balkon om eigen groenten en fruit te kweken.
Deze Buzzy® Microgreens, Tuinkers groeit 4 dagen. Deze wordt maximaal 10 cm hoog. Lees verder voor meer informatie.

Specificaties Buzzy® Microgreens, Tuinkers

Aantal in verpakking1 stuk(s)
StandplaatsZon
Bloeitijdgeen bloemen
BloeiperiodeGeen bloemen

 

Omschrijving van de Buzzy® Microgreens, Tuinkers

Met de Buzzy® Microgreens Tuinkers haal je de meest bekende en snelst groeiende micro leaves in huis. Deze kleine zaadjes groeien uit tot smaakvolle tuinkers na slechts 5 dagen! Dankzij de snelle groei kun je al snel genieten van deze heerlijke en voedzame toevoeging aan je maaltijden. De Tuinkers van Buzzy® is perfect om te gebruiken bij een broodje met kaas. De pittige smaak van de tuinkers geeft net dat beetje extra aan je sandwich. Maar waarom zou je het daarbij laten? Probeer deze micro leaves ook eens in een warme soep voor een verrassende twist. Of voeg ze toe aan een frisse smoothie voor een gezonde boost. De Buzzy® Microgreens Tuinkers is niet alleen lekker, maar ook nog eens ontzettend makkelijk te kweken. Dankzij het compacte formaat kun je deze micro leaves zelfs in een klein hoekje van je keuken laten groeien. En met het handige Buzzy® kweeksetje heb je alles wat je nodig hebt om direct aan de slag te gaan. Dus waar wacht je nog op? Breng je gerechten naar een hoger niveau met de Buzzy® Microgreens Tuinkers!

Picture of Darrell
Darrell

Expert

De meeste vrije tijd die ik heb besteed ik in mijn moestuin. Sinds een paar jaar ben ik trotse bezitter van een eigen moestuin. Na een jaar proefdraaien en ontdekken welke groenten goed bij elkaar gaan en welke zaden je vooral niet naast elkaar moet planten, heb ik nu ervaring en daardoor kan ik jou perfect advies geven over het beginnen van jouw moestuin en welke zaden je wel of niet kan gebruiken.

Veelgestelde vragen Buzzy® Microgreens, Tuinkers

De Buzzy® Microgreens, Tuinkers kan je 4 dagen zaaien. De bloeiperiode is Geen bloemen.

De Buzzy® Microgreens, Tuinkers bloeit geen bloemen. 

De Buzzy® Microgreens, Tuinkers is . Heerlijk om mee te koken.

De Buzzy® Microgreens, Tuinkers kan je het beste zaaien op een Zonrijke plek. Daar groeit deze het beste.

De Buzzy® Microgreens, Tuinkers groeit maximaal tot 10 cm hoogte.

Bij het kopen van deze Buzzy® Microgreens, Tuinkers vind je 1 stuk(s) in de verpakking. Veel zaaiplezier.