Zoek
Sluit dit zoekvak.
  1. Zaden
  2. Koriander grootzadigBuzzy Seeds

Koriander grootzadigBuzzy Seeds

4.5/5

Moestuinieren! Een nieuwe trend die helemaal hot is momenteel. Veel mensen hebben een eigen moestuin of gebruiken een stukje van hun tuin of balkon om eigen groenten en fruit te kweken.
Deze Koriander grootzadigBuzzy Seeds groeit April - Juni. Deze wordt maximaal 60 cm hoog. Lees verder voor meer informatie.

Specificaties Koriander grootzadigBuzzy Seeds

Aantal in verpakking1 stuk(s)
StandplaatsZon
BloeitijdAugustus - Oktober
BloeiperiodeZomer, Najaar

 

Omschrijving van de Koriander grootzadigBuzzy Seeds

Koriander grootzadigBuzzy Seeds is een fantastisch kruid dat je tuin zal verrijken met zijn prachtige bloemschermen en heerlijke aroma. Dit éénjarige kruid behoort tot de schermbloemige familie en kan een indrukwekkende hoogte van ongeveer 60 cm bereiken. De bloemschermen van Koriander grootzadigBuzzy Seeds zijn een lust voor het oog, variërend van wit tot roze, en ze dragen de kostbare zaden die dit kruid zo geliefd maken. De zaden van Koriander grootzadigBuzzy Seeds hebben een unieke smaak die je culinaire creaties naar een hoger niveau tilt. Voeg ze toe aan curry's, salades, soepen en sauzen om een verfijnde en exotische touch aan je gerechten te geven. Naast zijn smaakvolle eigenschappen heeft Koriander grootzadigBuzzy Seeds ook een aantal gezondheidsvoordelen. Het kruid staat bekend om zijn ontstekingsremmende eigenschappen en kan helpen bij spijsverteringsproblemen en het verlagen van de bloedsuikerspiegel. Tevens bevat Koriander grootzadigBuzzy Seeds antioxidanten die het immuunsysteem ondersteunen en het lichaam beschermen tegen schadelijke vrije radicalen. Haal de smaakvolle en gezonde Koriander grootzadigBuzzy Seeds in huis en geniet van de geurige aroma's en heerlijke gerechten die je ermee kunt bereiden. Of je nu een ervaren tuinier bent of net begint, deze zaden zijn gemakkelijk te kweken.

Picture of Darrell
Darrell

Expert

De meeste vrije tijd die ik heb besteed ik in mijn moestuin. Sinds een paar jaar ben ik trotse bezitter van een eigen moestuin. Na een jaar proefdraaien en ontdekken welke groenten goed bij elkaar gaan en welke zaden je vooral niet naast elkaar moet planten, heb ik nu ervaring en daardoor kan ik jou perfect advies geven over het beginnen van jouw moestuin en welke zaden je wel of niet kan gebruiken.

Veelgestelde vragen Koriander grootzadigBuzzy Seeds

De Koriander grootzadigBuzzy Seeds kan je April - Juni zaaien. De bloeiperiode is Zomer, Najaar.

De Koriander grootzadigBuzzy Seeds bloeit Augustus - Oktober. 

De Koriander grootzadigBuzzy Seeds is . Heerlijk om mee te koken.

De Koriander grootzadigBuzzy Seeds kan je het beste zaaien op een Zonrijke plek. Daar groeit deze het beste.

De Koriander grootzadigBuzzy Seeds groeit maximaal tot 60 cm hoogte.

Bij het kopen van deze Koriander grootzadigBuzzy Seeds vind je 1 stuk(s) in de verpakking. Veel zaaiplezier.