Zoek
Sluit dit zoekvak.
  1. Zaden
  2. Spruitgroente SalademengselBIO

Spruitgroente SalademengselBIO

4.5/5

Moestuinieren! Een nieuwe trend die helemaal hot is momenteel. Veel mensen hebben een eigen moestuin of gebruiken een stukje van hun tuin of balkon om eigen groenten en fruit te kweken.
Deze Spruitgroente SalademengselBIO groeit jaarrond. Deze Taugé wordt maximaal 5 cm hoog. Lees verder voor meer informatie.

Specificaties Spruitgroente SalademengselBIO

Aantal in verpakking
StandplaatsHalf-schaduw
BloeitijdNvt
BloeiperiodeGeen bloemen

 

Omschrijving van de Spruitgroente SalademengselBIO

Het Spruitgroente SalademengselBIO is een unieke mix van verschillende spruitgroenten die gemakkelijk kunnen worden opgekweekt met behulp van water. Deze speciale mix bevat een combinatie van Taugé (Mungbonen), Alfalfa, Linzen, Fenegriek en gele Mosterd. De jonge scheuten van deze spruitgroenten zitten boordevol essentiële vitaminen en mineralen, waardoor ze niet alleen een gezonde, maar ook een smakelijke toevoeging zijn aan tal van gerechten. Of je nu een heerlijke groene salade wilt bereiden of je gerechten wilt verrijken met extra voedingsstoffen, dit Spruitgroente SalademengselBIO is de ideale keuze. De spruitgroenten voegen niet alleen een knapperige textuur en frisse smaak toe aan je gerechten, maar brengen ook een overvloed aan gezondheidsvoordelen met zich mee. Dankzij de unieke combinatie van verschillende spruitgroenten biedt dit mengsel een breed scala aan voedingsstoffen, waaronder vitamine C, B-vitaminen, ijzer, calcium en vezels. Voeg dit Spruitgroente SalademengselBIO toe aan je favoriete salades, wraps, sandwiches of zelfs aan je omeletten voor een heerlijke en voedzame maaltijd. Met dit mengsel geef je niet alleen een creatieve twist aan je gerechten, maar zorg je ook voor een gezonde boost van vitaminen en mineralen. Probeer het nu en ontdek zelf de geweldige smaak en voedingswaarde van dit Spruitgroente SalademengselBIO.

Picture of Darrell
Darrell

Expert

De meeste vrije tijd die ik heb besteed ik in mijn moestuin. Sinds een paar jaar ben ik trotse bezitter van een eigen moestuin. Na een jaar proefdraaien en ontdekken welke groenten goed bij elkaar gaan en welke zaden je vooral niet naast elkaar moet planten, heb ik nu ervaring en daardoor kan ik jou perfect advies geven over het beginnen van jouw moestuin en welke zaden je wel of niet kan gebruiken.

Veelgestelde vragen Spruitgroente SalademengselBIO

De Spruitgroente SalademengselBIO kan je jaarrond zaaien. De bloeiperiode is Geen bloemen.

De Spruitgroente SalademengselBIO bloeit Nvt. 

De Spruitgroente SalademengselBIO is Taugé. Heerlijk om mee te koken.

De Spruitgroente SalademengselBIO kan je het beste zaaien op een Half-schaduwrijke plek. Daar groeit deze het beste.

De Spruitgroente SalademengselBIO groeit maximaal tot 5 cm hoogte.

Bij het kopen van deze Spruitgroente SalademengselBIO vind je in de verpakking. Veel zaaiplezier.