Zoek
Sluit dit zoekvak.
  1. Zaden
  2. Buzzy® Xotica Sopropo Bittergourd

Buzzy® Xotica Sopropo Bittergourd

4.5/5

Moestuinieren! Een nieuwe trend die helemaal hot is momenteel. Veel mensen hebben een eigen moestuin of gebruiken een stukje van hun tuin of balkon om eigen groenten en fruit te kweken.
Deze Buzzy® Xotica Sopropo Bittergourd groeit . Deze Wortel wordt maximaal hoog. Lees verder voor meer informatie.

Specificaties Buzzy® Xotica Sopropo Bittergourd

Aantal in verpakking1 stuk(s)
StandplaatsZon
Bloeitijd
Bloeiperiode

 

Omschrijving van de Buzzy® Xotica Sopropo Bittergourd

De Buzzy® Xotica Sopropo Bittergourd, ook wel bekend als sopropo, is een exotische groente die oorspronkelijk afkomstig is uit tropisch Azië. Deze bijzondere groente komt voor in verschillende vormen en maten, maar de typische sopropo is groen, 20 tot 30 cm lang en heeft een ovale vorm. Het oppervlak van de sopropo is golvend, wat hem een unieke uitstraling geeft. Het vruchtvlees van de sopropo omringt een centrale zaadholte, die gevuld is met grote platte zaden. Deze zaden zijn wit van kleur. Het vruchtvlees zelf heeft een knapperige en waterige textuur en staat bekend om zijn bittere smaak. Het kweken van de Buzzy® Xotica Sopropo Bittergourd is eenvoudig. Je kunt de zaden zaaien van april tot juni in potjes bij een temperatuur van 22-25º C. Na ongeveer 4 weken kun je de planten uitplanten in een hobbykasje. Het is belangrijk om de plant op te binden en regelmatig water te geven om optimale groei en ontwikkeling te bevorderen. Met de Buzzy® Xotica Sopropo Bittergourd haal je een stukje tropisch Azië in huis. Deze exotische groente is niet alleen een lust voor het oog, maar heeft ook een unieke smaak die je gerechten naar een hoger niveau tilt. Voeg de Buzzy® Xotica Sopropo Bittergourd toe aan je salades, roerbakgerechten.

Picture of Darrell
Darrell

Expert

De meeste vrije tijd die ik heb besteed ik in mijn moestuin. Sinds een paar jaar ben ik trotse bezitter van een eigen moestuin. Na een jaar proefdraaien en ontdekken welke groenten goed bij elkaar gaan en welke zaden je vooral niet naast elkaar moet planten, heb ik nu ervaring en daardoor kan ik jou perfect advies geven over het beginnen van jouw moestuin en welke zaden je wel of niet kan gebruiken.

Veelgestelde vragen Buzzy® Xotica Sopropo Bittergourd

De Buzzy® Xotica Sopropo Bittergourd kan je zaaien. De bloeiperiode is .

De Buzzy® Xotica Sopropo Bittergourd bloeit . 

De Buzzy® Xotica Sopropo Bittergourd is Wortel. Heerlijk om mee te koken.

De Buzzy® Xotica Sopropo Bittergourd kan je het beste zaaien op een Zonrijke plek. Daar groeit deze het beste.

De Buzzy® Xotica Sopropo Bittergourd groeit maximaal tot hoogte.

Bij het kopen van deze Buzzy® Xotica Sopropo Bittergourd vind je 1 stuk(s) in de verpakking. Veel zaaiplezier.