Search
Close this search box.
  1. Zaden
  2. Hortitops zaden Peper Biquinho 10 zaden 1000 scoville Hortitops

Hortitops zaden Peper Biquinho 10 zaden 1000 scoville Hortitops

4.5/5

Moestuinieren! Een nieuwe trend die helemaal hot is momenteel. Veel mensen hebben een eigen moestuin of gebruiken een stukje van hun tuin of balkon om eigen groenten en fruit te kweken.
Deze Hortitops zaden Peper Biquinho 10 zaden 1000 scoville Hortitops groeit . Deze Peper wordt maximaal hoog. Lees verder voor meer informatie.

Specificaties Hortitops zaden Peper Biquinho 10 zaden 1000 scoville Hortitops

Aantal in verpakking10 stuk(s)
Standplaats
Bloeitijd
Bloeiperiode

 

Omschrijving van de Hortitops zaden Peper Biquinho 10 zaden 1000 scoville Hortitops

De Hortitops zaden Peper Biquinho zijn perfect voor liefhebbers van pittig en zoet! Met deze zaden kun je van februari tot en met mei je eigen peperplanten kweken onder glas. De felrode vruchten van de Biquinho peper hebben een unieke vorm, die taps toeloopt naar een punt zoals een omgekeerde traan. Dit maakt het niet alleen een smaakvolle toevoeging aan je gerechten, maar ook een visueel aantrekkelijke plant voor in je tuin of op je balkon. Wat de Biquinho peper zo bijzonder maakt, is zijn verrassende zoetheid. In tegenstelling tot wat je misschien van een peper verwacht, heeft deze peper een heerlijk zoete smaak. Het voegt een subtiele, maar onmiskenbare zoetheid toe aan elk gerecht waarin je het gebruikt. Of je nu een pittige salsa maakt of een pikante curry, de Hortitops zaden Peper Biquinho zorgen voor een unieke smaakervaring. Met deze verpakking van 10 zaden kun je genoeg peperplanten kweken om een overvloed aan Biquinho pepers te oogsten. Elk van deze pepers heeft een gemiddelde scherpte van 1000 scoville, waardoor ze een milde pittigheid hebben die goed te verdragen is. Dus, als je op zoek bent naar een peper die je gerechten een zoete twist geeft, zijn de Hortitops zaden Peper Biquinho de perfecte keuze voor jou!

Darrell
Darrell

Expert

De meeste vrije tijd die ik heb besteed ik in mijn moestuin. Sinds een paar jaar ben ik trotse bezitter van een eigen moestuin. Na een jaar proefdraaien en ontdekken welke groenten goed bij elkaar gaan en welke zaden je vooral niet naast elkaar moet planten, heb ik nu ervaring en daardoor kan ik jou perfect advies geven over het beginnen van jouw moestuin en welke zaden je wel of niet kan gebruiken.

Veelgestelde vragen Hortitops zaden Peper Biquinho 10 zaden 1000 scoville Hortitops

De Hortitops zaden Peper Biquinho 10 zaden 1000 scoville Hortitops kan je zaaien. De bloeiperiode is .

De Hortitops zaden Peper Biquinho 10 zaden 1000 scoville Hortitops bloeit . 

De Hortitops zaden Peper Biquinho 10 zaden 1000 scoville Hortitops is Peper. Heerlijk om mee te koken.

De Hortitops zaden Peper Biquinho 10 zaden 1000 scoville Hortitops kan je het beste zaaien op een rijke plek. Daar groeit deze het beste.

De Hortitops zaden Peper Biquinho 10 zaden 1000 scoville Hortitops groeit maximaal tot hoogte.

Bij het kopen van deze Hortitops zaden Peper Biquinho 10 zaden 1000 scoville Hortitops vind je 10 stuk(s) in de verpakking. Veel zaaiplezier.