Zoek
Sluit dit zoekvak.
  1. Zaden
  2. Hortitops Zaden Tomaten St. Pierre grote vollegrondse

Hortitops Zaden Tomaten St. Pierre grote vollegrondse

4.5/5

Moestuinieren! Een nieuwe trend die helemaal hot is momenteel. Veel mensen hebben een eigen moestuin of gebruiken een stukje van hun tuin of balkon om eigen groenten en fruit te kweken.
Deze Hortitops Zaden Tomaten St. Pierre grote vollegrondse groeit . Deze Tomaten wordt maximaal hoog. Lees verder voor meer informatie.

Specificaties Hortitops Zaden Tomaten St. Pierre grote vollegrondse

Aantal in verpakking1 stuk(s)
StandplaatsZon
Bloeitijd
BloeiperiodeZomer

 

Omschrijving van de Hortitops Zaden Tomaten St. Pierre grote vollegrondse

Hortitops Zaden Tomaten St. Pierre grote vollegrondse is een uitstekende keuze voor tuinliefhebbers die graag hun eigen tomaten willen kweken. Deze tomaatsoort, genaamd St. Pierre, is ideaal om te zaaien vanaf eind februari in een kweekbakje bij een temperatuur van 20°C. Maar als je wilt, kun je ze ook later buiten onder glas zaaien. Deze tomatenplanten groeien uit tot prachtige, vollegrondse tomaten die je kunt oogsten en gebruiken in allerlei heerlijke gerechten. Na het verspenen kun je ervoor kiezen om ze in een kasje of in potten uit te planten. Dit geeft je de flexibiliteit om ze te laten groeien op een manier die het beste bij jouw tuin past. Bovendien zijn deze tomatenplanten zeer productief, waardoor je kunt genieten van een overvloedige oogst. Met Hortitops Zaden Tomaten St. Pierre grote vollegrondse kun je niet alleen genieten van het plezier van tuinieren, maar ook van de voldoening van het kweken van je eigen gezonde en smaakvolle tomaten. Voeg deze zaden toe aan je collectie en zie hoe je tuin transformeert in een kleurrijk en smaakvol paradijs.

Picture of Darrell
Darrell

Expert

De meeste vrije tijd die ik heb besteed ik in mijn moestuin. Sinds een paar jaar ben ik trotse bezitter van een eigen moestuin. Na een jaar proefdraaien en ontdekken welke groenten goed bij elkaar gaan en welke zaden je vooral niet naast elkaar moet planten, heb ik nu ervaring en daardoor kan ik jou perfect advies geven over het beginnen van jouw moestuin en welke zaden je wel of niet kan gebruiken.

Veelgestelde vragen Hortitops Zaden Tomaten St. Pierre grote vollegrondse

De Hortitops Zaden Tomaten St. Pierre grote vollegrondse kan je zaaien. De bloeiperiode is Zomer.

De Hortitops Zaden Tomaten St. Pierre grote vollegrondse bloeit . 

De Hortitops Zaden Tomaten St. Pierre grote vollegrondse is Tomaten. Heerlijk om mee te koken.

De Hortitops Zaden Tomaten St. Pierre grote vollegrondse kan je het beste zaaien op een Zonrijke plek. Daar groeit deze het beste.

De Hortitops Zaden Tomaten St. Pierre grote vollegrondse groeit maximaal tot hoogte.

Bij het kopen van deze Hortitops Zaden Tomaten St. Pierre grote vollegrondse vind je 1 stuk(s) in de verpakking. Veel zaaiplezier.