Zoek
Sluit dit zoekvak.
  1. Zaden
  2. Sluis Garden Peul Heraut

Sluis Garden Peul Heraut

4.5/5

Moestuinieren! Een nieuwe trend die helemaal hot is momenteel. Veel mensen hebben een eigen moestuin of gebruiken een stukje van hun tuin of balkon om eigen groenten en fruit te kweken.
Deze Sluis Garden Peul Heraut groeit . Deze wordt maximaal hoog. Lees verder voor meer informatie.

Specificaties Sluis Garden Peul Heraut

Aantal in verpakking
Standplaats
Bloeitijd
Bloeiperiode

 

Omschrijving van de Sluis Garden Peul Heraut

De Sluis Garden Peul Heraut is een verbeterde versie van de populaire "Vroege Hendriks". Deze peul is zeer vroegrijp en groeit uit tot een indrukwekkende hoogte van 120 cm. Het beste van alles is dat deze peul lichte vorst kan verdragen, waardoor u vroeg in het seizoen kunt genieten van heerlijke, malse peulen. Om optimaal te kunnen genieten van de Sluis Garden Peul Heraut, is het belangrijk om regelmatig te plukken. Daarnaast is het aan te raden om deze peul te telen aan gaas en tijdig aan te binden voor een goede ondersteuning van de planten. Voor een vroege oogst kunt u de peulen vanaf half januari onder glas voorzaaien. Zorg ervoor dat de voorgezaaide planten worden afgehard voordat ze eind maart worden uitgeplant. Als u liever een latere oogst wilt, kunt u de Sluis Garden Peul Heraut in de volle grond zaaien. Zaai de peulen op regels van 40 cm, met om de 10 cm een erwt. Op deze manier kunt u later in het seizoen genieten van een overvloedige oogst. De peulen zijn mooi lichtgroen van kleur en hebben een heerlijke malse textuur. Met de Sluis Garden Peul Heraut in uw tuin, zult u keer op keer genieten van smakelijke peulen boordevol verse smaak.

Darrell
Darrell

Expert

De meeste vrije tijd die ik heb besteed ik in mijn moestuin. Sinds een paar jaar ben ik trotse bezitter van een eigen moestuin. Na een jaar proefdraaien en ontdekken welke groenten goed bij elkaar gaan en welke zaden je vooral niet naast elkaar moet planten, heb ik nu ervaring en daardoor kan ik jou perfect advies geven over het beginnen van jouw moestuin en welke zaden je wel of niet kan gebruiken.

Veelgestelde vragen Sluis Garden Peul Heraut

De Sluis Garden Peul Heraut kan je zaaien. De bloeiperiode is .

De Sluis Garden Peul Heraut bloeit . 

De Sluis Garden Peul Heraut is . Heerlijk om mee te koken.

De Sluis Garden Peul Heraut kan je het beste zaaien op een rijke plek. Daar groeit deze het beste.

De Sluis Garden Peul Heraut groeit maximaal tot hoogte.

Bij het kopen van deze Sluis Garden Peul Heraut vind je in de verpakking. Veel zaaiplezier.