Zoek
Sluit dit zoekvak.
  1. Zaden
  2. Buzzy Organic Moestuinpakket beginnerstezaden- 12 soorten Hoge kiemkracht

Buzzy Organic Moestuinpakket beginnerstezaden- 12 soorten Hoge kiemkracht

4.5/5

Moestuinieren! Een nieuwe trend die helemaal hot is momenteel. Veel mensen hebben een eigen moestuin of gebruiken een stukje van hun tuin of balkon om eigen groenten en fruit te kweken.
Deze Buzzy Organic Moestuinpakket beginnerstezaden- 12 soorten Hoge kiemkracht groeit >60 tot 80 dagen. Deze Tomaat wordt maximaal 30 cm hoog. Lees verder voor meer informatie.

Specificaties Buzzy Organic Moestuinpakket beginnerstezaden- 12 soorten Hoge kiemkracht

Aantal in verpakking12 stuk(s)
StandplaatsHalf-schaduw
Bloeitijd>60 tot 80 dagen (geen bloemen)
BloeiperiodeZomer, Voorjaar

 

Omschrijving van de Buzzy Organic Moestuinpakket beginnerstezaden- 12 soorten Hoge kiemkracht

Een divers assortiment biologische groentezaden speciaal samengesteld voor beginnende tuiniers. Met het Buzzy Organic Moestuinpakket beginnerstezaden heb je alles wat je nodig hebt om een bloeiende moestuin te creëren. Dit complete pakket bevat 12 verschillende soorten groentezaden met een hoge kiemkracht, waardoor je verzekerd bent van een succesvolle oogst. In dit pakket ontvang je niet alleen een ruime hoeveelheid zaden, maar ook extra zaden per verpakking. Dit betekent dat je meer dan genoeg zaden hebt om een volledige moestuin te beplanten. Met een diversiteit aan groenten zoals wortelen, tomaten, sla, courgette en nog veel meer, kun je genieten van een gevarieerde en gezonde oogst. Elk pakket bevat gedetailleerde instructies over het zaaien en verzorgen van de verschillende groentesoorten. Daarnaast zijn alle zaden in dit pakket biologisch, wat betekent dat ze zijn gekweekt zonder gebruik te maken van chemische bestrijdingsmiddelen of kunstmatige meststoffen. Met het Buzzy Organic Moestuinpakket beginnerstezaden haal je niet alleen verse en smaakvolle groenten in huis, maar draag je ook bij aan een duurzame en gezonde levensstijl.

Darrell
Darrell

Expert

De meeste vrije tijd die ik heb besteed ik in mijn moestuin. Sinds een paar jaar ben ik trotse bezitter van een eigen moestuin. Na een jaar proefdraaien en ontdekken welke groenten goed bij elkaar gaan en welke zaden je vooral niet naast elkaar moet planten, heb ik nu ervaring en daardoor kan ik jou perfect advies geven over het beginnen van jouw moestuin en welke zaden je wel of niet kan gebruiken.

Veelgestelde vragen Buzzy Organic Moestuinpakket beginnerstezaden- 12 soorten Hoge kiemkracht

De Buzzy Organic Moestuinpakket beginnerstezaden- 12 soorten Hoge kiemkracht kan je >60 tot 80 dagen zaaien. De bloeiperiode is Zomer, Voorjaar.

De Buzzy Organic Moestuinpakket beginnerstezaden- 12 soorten Hoge kiemkracht bloeit >60 tot 80 dagen (geen bloemen). 

De Buzzy Organic Moestuinpakket beginnerstezaden- 12 soorten Hoge kiemkracht is Tomaat. Heerlijk om mee te koken.

De Buzzy Organic Moestuinpakket beginnerstezaden- 12 soorten Hoge kiemkracht kan je het beste zaaien op een Half-schaduwrijke plek. Daar groeit deze het beste.

De Buzzy Organic Moestuinpakket beginnerstezaden- 12 soorten Hoge kiemkracht groeit maximaal tot 30 cm hoogte.

Bij het kopen van deze Buzzy Organic Moestuinpakket beginnerstezaden- 12 soorten Hoge kiemkracht vind je 12 stuk(s) in de verpakking. Veel zaaiplezier.