Zoek
Sluit dit zoekvak.
  1. Zaden
  2. Sluis Garden Cactus Speciaalgsel

Sluis Garden Cactus Speciaalgsel

4.5/5

Moestuinieren! Een nieuwe trend die helemaal hot is momenteel. Veel mensen hebben een eigen moestuin of gebruiken een stukje van hun tuin of balkon om eigen groenten en fruit te kweken.
Deze Sluis Garden Cactus Speciaalgsel groeit . Deze wordt maximaal hoog. Lees verder voor meer informatie.

Specificaties Sluis Garden Cactus Speciaalgsel

Aantal in verpakking50 stuk(s)
StandplaatsZon
Bloeitijd
BloeiperiodeVoorjaar

 

Omschrijving van de Sluis Garden Cactus Speciaalgsel

Het Sluis Garden Cactus Speciaalgsel is een unieke mix van snel en langzaam groeiende, bloeiende en niet-bloeiende variëteiten. Deze bijzondere mix vereist echter langdurige en zorgvuldige verzorging. Het zaaien van de zaden dient altijd binnenshuis plaats te vinden bij kamertemperatuur. Het is belangrijk om de zaden niet te bedekken, maar lichtjes aan te drukken en vochtig te houden met lauw water. Zodra de plantjes voldoende ontwikkeld zijn, kunnen ze worden overgepot. Voor een optimale groei en verzorging heeft deze cactusmix een lage luchtvochtigheid nodig. Met een afvulgewicht van 0,4 gram bevat deze verpakking ongeveer 40 zaden. De kiemduur van de zaden bedraagt ongeveer 30 dagen bij een zaaitemperatuur van rond de 23ºC. Eenmaal volgroeid bereiken deze cactussen een hoogte van ongeveer 10 cm. Het is aanbevolen om de zaden op een afstand van 10 cm van elkaar te zaaien, met een zaaidiepte van 0,5 cm. Deze cactussen gedijen het beste op een zonnige standplaats. Ontdek de schoonheid en diversiteit van deze Sluis Garden Cactus Speciaalgsel mix en creëer een buitengewone tuinervaring. Met geduld en liefdevolle verzorging zullen deze cactussen uitgroeien tot prachtige blikvangers. Voeg een vleugje natuurlijke schoonheid toe aan je.

Picture of Darrell
Darrell

Expert

De meeste vrije tijd die ik heb besteed ik in mijn moestuin. Sinds een paar jaar ben ik trotse bezitter van een eigen moestuin. Na een jaar proefdraaien en ontdekken welke groenten goed bij elkaar gaan en welke zaden je vooral niet naast elkaar moet planten, heb ik nu ervaring en daardoor kan ik jou perfect advies geven over het beginnen van jouw moestuin en welke zaden je wel of niet kan gebruiken.

Veelgestelde vragen Sluis Garden Cactus Speciaalgsel

De Sluis Garden Cactus Speciaalgsel kan je zaaien. De bloeiperiode is Voorjaar.

De Sluis Garden Cactus Speciaalgsel bloeit . 

De Sluis Garden Cactus Speciaalgsel is . Heerlijk om mee te koken.

De Sluis Garden Cactus Speciaalgsel kan je het beste zaaien op een Zonrijke plek. Daar groeit deze het beste.

De Sluis Garden Cactus Speciaalgsel groeit maximaal tot hoogte.

Bij het kopen van deze Sluis Garden Cactus Speciaalgsel vind je 50 stuk(s) in de verpakking. Veel zaaiplezier.