Zoek
Sluit dit zoekvak.
  1. Zaden
  2. Buzzy® Spaanse Peper Cayenne long slim

Buzzy® Spaanse Peper Cayenne long slim

4.5/5

Moestuinieren! Een nieuwe trend die helemaal hot is momenteel. Veel mensen hebben een eigen moestuin of gebruiken een stukje van hun tuin of balkon om eigen groenten en fruit te kweken.
Deze Buzzy® Spaanse Peper Cayenne long slim groeit februari - april. Deze Peper wordt maximaal 45 cm hoog. Lees verder voor meer informatie.

Specificaties Buzzy® Spaanse Peper Cayenne long slim

Aantal in verpakking225 stuk(s)
StandplaatsZon
Bloeitijdjuli - oktober
BloeiperiodeZomer

 

Omschrijving van de Buzzy® Spaanse Peper Cayenne long slim

Vanaf februari-maart kunt u genieten van de heerlijke Buzzy® Spaanse Peper Cayenne long slim. Deze prachtige peperplant groeit het beste in een kweekbak bij een temperatuur van 20°C. Als u liever buiten kweekt, kunt u de plant later onder glas zetten. De Buzzy® Spaanse Peper Cayenne long slim is een ware smaakmaker in uw tuin. Met zijn lange, slanke vorm en felrode kleur voegt deze peperplant een vleugje pit en kleur toe aan uw gerechten. De cayennepepers hebben een pikante smaak en zijn perfect om uw maaltijden op te peppen. Met deze peperplant kunt u uw eigen verse pepers kweken, zodat u altijd kunt genieten van de authentieke smaak en krachtige aroma's. Plaats de zaden in de kweekbak en geef ze de juiste zorg en aandacht. Binnen de kortste keren zult u beloond worden met een overvloedige oogst van heerlijke cayennepepers. Voeg een beetje pit toe aan uw gerechten met de Buzzy® Spaanse Peper Cayenne long slim.

Picture of Darrell
Darrell

Expert

De meeste vrije tijd die ik heb besteed ik in mijn moestuin. Sinds een paar jaar ben ik trotse bezitter van een eigen moestuin. Na een jaar proefdraaien en ontdekken welke groenten goed bij elkaar gaan en welke zaden je vooral niet naast elkaar moet planten, heb ik nu ervaring en daardoor kan ik jou perfect advies geven over het beginnen van jouw moestuin en welke zaden je wel of niet kan gebruiken.

Veelgestelde vragen Buzzy® Spaanse Peper Cayenne long slim

De Buzzy® Spaanse Peper Cayenne long slim kan je februari - april zaaien. De bloeiperiode is Zomer.

De Buzzy® Spaanse Peper Cayenne long slim bloeit juli - oktober. 

De Buzzy® Spaanse Peper Cayenne long slim is Peper. Heerlijk om mee te koken.

De Buzzy® Spaanse Peper Cayenne long slim kan je het beste zaaien op een Zonrijke plek. Daar groeit deze het beste.

De Buzzy® Spaanse Peper Cayenne long slim groeit maximaal tot 45 cm hoogte.

Bij het kopen van deze Buzzy® Spaanse Peper Cayenne long slim vind je 225 stuk(s) in de verpakking. Veel zaaiplezier.