Zoek
Sluit dit zoekvak.
  1. Zaden
  2. Kruiden zaden Japanse Basilicum

Kruiden zaden Japanse Basilicum

4.5/5

Moestuinieren! Een nieuwe trend die helemaal hot is momenteel. Veel mensen hebben een eigen moestuin of gebruiken een stukje van hun tuin of balkon om eigen groenten en fruit te kweken.
Deze Kruiden zaden Japanse Basilicum groeit voorjaar - zomer. Deze wordt maximaal 100 cm hoog. Lees verder voor meer informatie.

Specificaties Kruiden zaden Japanse Basilicum

Aantal in verpakking1000 stuk(s)
StandplaatsZon
Bloeitijdzomer
BloeiperiodeZomer

 

Omschrijving van de Kruiden zaden Japanse Basilicum

Kruiden zaden Japanse Basilicum zijn perfect voor liefhebbers van de Japanse keuken. Deze unieke plant, oorspronkelijk uit Japan, gedijt uitstekend in ons klimaat als eenjarige plant. Een lid van de muntfamilie, wordt Japanse basilicum vaak gebruikt bij sushi om een vleugje authenticiteit toe te voegen. Maar dat is niet alles! Deze veelzijdige plant wordt ook gebruikt om gerechten een prachtige rode kleur te geven en om smaak te geven aan diverse Japanse gerechten. Het blad van de Japanse basilicum is werkelijk een lust voor het oog. Met zijn prachtige bruinrode tint en enigszins ingesneden vorm, voegt het een vleugje elegantie toe aan elke tuin. De bladeren hebben ook een opvallende glans, waardoor de plant nog meer uitblinkt in de siertuin. Dus, of je nu een culinaire avonturier bent die dol is op het experimenteren met traditionele Japanse smaken, of gewoon op zoek bent naar een mooie toevoeging aan je tuin, de Kruiden zaden Japanse Basilicum zijn de perfecte keuze voor jou. Zet je zintuigen op scherp en geniet van de unieke smaak en schoonheid van deze bijzondere plant!

Picture of Darrell
Darrell

Expert

De meeste vrije tijd die ik heb besteed ik in mijn moestuin. Sinds een paar jaar ben ik trotse bezitter van een eigen moestuin. Na een jaar proefdraaien en ontdekken welke groenten goed bij elkaar gaan en welke zaden je vooral niet naast elkaar moet planten, heb ik nu ervaring en daardoor kan ik jou perfect advies geven over het beginnen van jouw moestuin en welke zaden je wel of niet kan gebruiken.

Veelgestelde vragen Kruiden zaden Japanse Basilicum

De Kruiden zaden Japanse Basilicum kan je voorjaar - zomer zaaien. De bloeiperiode is Zomer.

De Kruiden zaden Japanse Basilicum bloeit zomer. 

De Kruiden zaden Japanse Basilicum is . Heerlijk om mee te koken.

De Kruiden zaden Japanse Basilicum kan je het beste zaaien op een Zonrijke plek. Daar groeit deze het beste.

De Kruiden zaden Japanse Basilicum groeit maximaal tot 100 cm hoogte.

Bij het kopen van deze Kruiden zaden Japanse Basilicum vind je 1000 stuk(s) in de verpakking. Veel zaaiplezier.