Search
Close this search box.
  1. Zaden
  2. Buzzy® Organic Stamslabonen Maxi

Buzzy® Organic Stamslabonen Maxi

4.5/5

Moestuinieren! Een nieuwe trend die helemaal hot is momenteel. Veel mensen hebben een eigen moestuin of gebruiken een stukje van hun tuin of balkon om eigen groenten en fruit te kweken.
Deze Buzzy® Organic Stamslabonen Maxi groeit . Deze Bonen wordt maximaal hoog. Lees verder voor meer informatie.

Specificaties Buzzy® Organic Stamslabonen Maxi

Aantal in verpakking
StandplaatsZon
Bloeitijd
Bloeiperiode

 

Omschrijving van de Buzzy® Organic Stamslabonen Maxi

De Buzzy® Organic Stamslabonen Maxi is een uitstekende keuze voor liefhebbers van verse, biologische bonen rechtstreeks uit eigen tuin. Met dit zaadpakket kunt u genieten van een overvloedige oogst aan smakelijke bonen, die eenvoudig te kweken zijn. Om te beginnen, zaai de zaden half april onder glas en plant ze na 15 mei buiten in uw tuin. Als alternatief kunt u er ook voor kiezen om half mei tot begin juli direct in de volle grond te zaaien. De Buzzy® Organic Stamslabonen Maxi is een opstaand gewas, wat betekent dat de bonen boven het blad groeien en daardoor gemakkelijk te plukken zijn. Met een lengte van ongeveer 20 cm zijn deze bonen perfect om te koken, bakken of te verwerken in heerlijke salades. Wat deze bonen echt bijzonder maakt, is het feit dat ze biologisch zijn. Ze zijn geteeld zonder gebruik van chemische bestrijdingsmiddelen of kunstmest, waardoor ze niet alleen gezonder zijn voor u en uw gezin, maar ook beter voor het milieu. Bovendien is dit zaadpakket zorgvuldig samengesteld door Buzzy® Seeds, een gerenommeerd merk dat bekend staat om zijn hoogwaardige zaden en uitstekende resultaten. Dus als u graag uw eigen biologische bonen wilt kweken en wilt genieten van de heerlijke smaak en voedingswaarde van verse bonen, dan is de Buzzy® Organic Stamslabonen Maxi de ideale.

Darrell
Darrell

Expert

De meeste vrije tijd die ik heb besteed ik in mijn moestuin. Sinds een paar jaar ben ik trotse bezitter van een eigen moestuin. Na een jaar proefdraaien en ontdekken welke groenten goed bij elkaar gaan en welke zaden je vooral niet naast elkaar moet planten, heb ik nu ervaring en daardoor kan ik jou perfect advies geven over het beginnen van jouw moestuin en welke zaden je wel of niet kan gebruiken.

Veelgestelde vragen Buzzy® Organic Stamslabonen Maxi

De Buzzy® Organic Stamslabonen Maxi kan je zaaien. De bloeiperiode is .

De Buzzy® Organic Stamslabonen Maxi bloeit . 

De Buzzy® Organic Stamslabonen Maxi is Bonen. Heerlijk om mee te koken.

De Buzzy® Organic Stamslabonen Maxi kan je het beste zaaien op een Zonrijke plek. Daar groeit deze het beste.

De Buzzy® Organic Stamslabonen Maxi groeit maximaal tot hoogte.

Bij het kopen van deze Buzzy® Organic Stamslabonen Maxi vind je in de verpakking. Veel zaaiplezier.