Search
Close this search box.
  1. Zaden
  2. Buzzy® Organic Stamslabonen Compass

Buzzy® Organic Stamslabonen Compass

4.5/5

Moestuinieren! Een nieuwe trend die helemaal hot is momenteel. Veel mensen hebben een eigen moestuin of gebruiken een stukje van hun tuin of balkon om eigen groenten en fruit te kweken.
Deze Buzzy® Organic Stamslabonen Compass groeit . Deze Bonen wordt maximaal hoog. Lees verder voor meer informatie.

Specificaties Buzzy® Organic Stamslabonen Compass

Aantal in verpakking
StandplaatsZon
Bloeitijd
Bloeiperiode

 

Omschrijving van de Buzzy® Organic Stamslabonen Compass

Met de Buzzy® Organic Stamslabonen Compass kunt u uw eigen bonen op een milieuvriendelijke manier kweken. Deze compacte kweekset bevat biologische zaden, waardoor u kunt genieten van gezonde en smaakvolle bonen, rechtstreeks uit uw eigen tuin. De Buzzy® Organic Stamslabonen Compass is speciaal ontworpen om het kweken van bonen eenvoudig en leuk te maken. Met deze kweekset heeft u alles wat u nodig heeft om direct aan de slag te gaan. De set bevat een biologische zaadmat, een bijpassende pot en een handige kompasvormige deksel. De zaadmat is gemaakt van natuurlijke materialen en biedt de bonen de perfecte omgeving om te groeien. De pot is stevig en duurzaam, zodat u er zeker van kunt zijn dat uw bonen veilig kunnen gedijen. De kompasvormige deksel zorgt voor optimale lichtinval en ventilatie, waardoor de bonen gezond en sterk kunnen groeien. Met de Buzzy® Organic Stamslabonen Compass heeft u volledige controle over het kweekproces. U kunt zelf bepalen wanneer u begint met zaaien en hoeveel bonen u wilt kweken. Daarnaast kunt u er zeker van zijn dat u gezonde bonen oogst, aangezien ze op een biologische manier zijn gekweekt. Geniet van de voldoening van het zelf kweken van bonen en ervaar de heerlijke smaak van verse, biologische groenten uit uw eigen tuin.

Picture of Darrell
Darrell

Expert

De meeste vrije tijd die ik heb besteed ik in mijn moestuin. Sinds een paar jaar ben ik trotse bezitter van een eigen moestuin. Na een jaar proefdraaien en ontdekken welke groenten goed bij elkaar gaan en welke zaden je vooral niet naast elkaar moet planten, heb ik nu ervaring en daardoor kan ik jou perfect advies geven over het beginnen van jouw moestuin en welke zaden je wel of niet kan gebruiken.

Veelgestelde vragen Buzzy® Organic Stamslabonen Compass

De Buzzy® Organic Stamslabonen Compass kan je zaaien. De bloeiperiode is .

De Buzzy® Organic Stamslabonen Compass bloeit . 

De Buzzy® Organic Stamslabonen Compass is Bonen. Heerlijk om mee te koken.

De Buzzy® Organic Stamslabonen Compass kan je het beste zaaien op een Zonrijke plek. Daar groeit deze het beste.

De Buzzy® Organic Stamslabonen Compass groeit maximaal tot hoogte.

Bij het kopen van deze Buzzy® Organic Stamslabonen Compass vind je in de verpakking. Veel zaaiplezier.