Zoek
Sluit dit zoekvak.
  1. Zaden
  2. Tomaat Nightshade F1 Sluis Garden Zaden

Tomaat Nightshade F1 Sluis Garden Zaden

4.5/5

Moestuinieren! Een nieuwe trend die helemaal hot is momenteel. Veel mensen hebben een eigen moestuin of gebruiken een stukje van hun tuin of balkon om eigen groenten en fruit te kweken.
Deze Tomaat Nightshade F1 Sluis Garden Zaden groeit . Deze Tomaat wordt maximaal hoog. Lees verder voor meer informatie.

Specificaties Tomaat Nightshade F1 Sluis Garden Zaden

Aantal in verpakking
StandplaatsZon
Bloeitijd
BloeiperiodeGeen bloemen

 

Omschrijving van de Tomaat Nightshade F1 Sluis Garden Zaden

Tomaat Nightshade F1 van Sluis Garden Zaden is een revolutionaire toevoeging aan je tuin. Deze zwarte, langwerpige cherry snacktomaat zal je verrassen met zijn unieke smaak en textuur. Met zijn heerlijk zoete en crunchy kenmerken is hij perfect voor het toevoegen van een onderscheidende smaak aan je salades, hapjes en gerechten. Wat deze tomaat echt bijzonder maakt, is zijn uiterlijk. De vruchten zijn diepzwart van kleur, met een opvallende rode of oranje ster aan de bovenkant. Dit visuele aspect voegt een vleugje mysterie en elegantie toe aan je gerechten. Bovendien groeien de vruchten in grote hoeveelheden aan een sterke en gezonde plant, waardoor je verzekerd bent van een overvloedige oogst. Naast zijn smaak en uiterlijk, heeft de Nightshade F1 ook indrukwekkende resistenties. Deze hybride tomaat is ontwikkeld met de nieuwste technologieën om te zorgen dat hij goed bestand is tegen ziektes en plagen. Dit betekent minder zorgen en meer succes in je tuin. Met de Tomaat Nightshade F1 van Sluis Garden Zaden haal je een hoogwaardige en betrouwbare tomatensoort in huis die je tuin zal laten floreren.

Picture of Darrell
Darrell

Expert

De meeste vrije tijd die ik heb besteed ik in mijn moestuin. Sinds een paar jaar ben ik trotse bezitter van een eigen moestuin. Na een jaar proefdraaien en ontdekken welke groenten goed bij elkaar gaan en welke zaden je vooral niet naast elkaar moet planten, heb ik nu ervaring en daardoor kan ik jou perfect advies geven over het beginnen van jouw moestuin en welke zaden je wel of niet kan gebruiken.

Veelgestelde vragen Tomaat Nightshade F1 Sluis Garden Zaden

De Tomaat Nightshade F1 Sluis Garden Zaden kan je zaaien. De bloeiperiode is Geen bloemen.

De Tomaat Nightshade F1 Sluis Garden Zaden bloeit . 

De Tomaat Nightshade F1 Sluis Garden Zaden is Tomaat. Heerlijk om mee te koken.

De Tomaat Nightshade F1 Sluis Garden Zaden kan je het beste zaaien op een Zonrijke plek. Daar groeit deze het beste.

De Tomaat Nightshade F1 Sluis Garden Zaden groeit maximaal tot hoogte.

Bij het kopen van deze Tomaat Nightshade F1 Sluis Garden Zaden vind je in de verpakking. Veel zaaiplezier.