Search
Close this search box.
  1. Zaden
  2. Tuin de Bruijn® zaden CourgetteBeauty zeer hoge opbrengst

Tuin de Bruijn® zaden CourgetteBeauty zeer hoge opbrengst

4.5/5

Moestuinieren! Een nieuwe trend die helemaal hot is momenteel. Veel mensen hebben een eigen moestuin of gebruiken een stukje van hun tuin of balkon om eigen groenten en fruit te kweken.
Deze Tuin de Bruijn® zaden CourgetteBeauty zeer hoge opbrengst groeit . Deze Courgette wordt maximaal hoog. Lees verder voor meer informatie.

Specificaties Tuin de Bruijn® zaden CourgetteBeauty zeer hoge opbrengst

Aantal in verpakking
Standplaats
Bloeitijd
Bloeiperiode

 

Omschrijving van de Tuin de Bruijn® zaden CourgetteBeauty zeer hoge opbrengst

De Tuin de Bruijn® zaden CourgetteBeauty is een variëteit die bekend staat om zijn hoge opbrengst. Deze courgetteplant vormt geen ranken en produceert prachtige donkergroene vruchten. Om te beginnen met zaaien, raden we aan om dit te doen in maart of april, in turfpotjes en onder glas. Op deze manier creëer je de ideale omstandigheden voor de zaden om te ontkiemen. Na het ontkiemen is het tijd om de zaailingen uit te planten in de volle grond. Zorg ervoor dat je ze op een afstand van 60-80 cm van elkaar plant, zodat de planten voldoende ruimte hebben om zich te ontwikkelen. Het is belangrijk om te weten dat courgettes warmte nodig hebben om goed te groeien. Houd de temperatuur op minimaal 10-12 °C om optimale groei te garanderen. Om ervoor te zorgen dat je courgetteplanten gezond en productief blijven, is regelmatig water geven van essentieel belang. Courgettes hebben een goede vochtigheid nodig, dus zorg ervoor dat je ze regelmatig water geeft, vooral tijdens warme dagen. Met de Tuin de Bruijn® zaden CourgetteBeauty geniet je van een overvloedige oogst van heerlijke courgettes, rechtstreeks uit je eigen tuin.

Darrell
Darrell

Expert

De meeste vrije tijd die ik heb besteed ik in mijn moestuin. Sinds een paar jaar ben ik trotse bezitter van een eigen moestuin. Na een jaar proefdraaien en ontdekken welke groenten goed bij elkaar gaan en welke zaden je vooral niet naast elkaar moet planten, heb ik nu ervaring en daardoor kan ik jou perfect advies geven over het beginnen van jouw moestuin en welke zaden je wel of niet kan gebruiken.

Veelgestelde vragen Tuin de Bruijn® zaden CourgetteBeauty zeer hoge opbrengst

De Tuin de Bruijn® zaden CourgetteBeauty zeer hoge opbrengst kan je zaaien. De bloeiperiode is .

De Tuin de Bruijn® zaden CourgetteBeauty zeer hoge opbrengst bloeit . 

De Tuin de Bruijn® zaden CourgetteBeauty zeer hoge opbrengst is Courgette. Heerlijk om mee te koken.

De Tuin de Bruijn® zaden CourgetteBeauty zeer hoge opbrengst kan je het beste zaaien op een rijke plek. Daar groeit deze het beste.

De Tuin de Bruijn® zaden CourgetteBeauty zeer hoge opbrengst groeit maximaal tot hoogte.

Bij het kopen van deze Tuin de Bruijn® zaden CourgetteBeauty zeer hoge opbrengst vind je in de verpakking. Veel zaaiplezier.