Zoek
Sluit dit zoekvak.
  1. Zaden
  2. Hortitops Zaden Peper Cayenne, Spaanse Lange Rode

Hortitops Zaden Peper Cayenne, Spaanse Lange Rode

4.5/5

Moestuinieren! Een nieuwe trend die helemaal hot is momenteel. Veel mensen hebben een eigen moestuin of gebruiken een stukje van hun tuin of balkon om eigen groenten en fruit te kweken.
Deze Hortitops Zaden Peper Cayenne, Spaanse Lange Rode groeit . Deze Peper wordt maximaal hoog. Lees verder voor meer informatie.

Specificaties Hortitops Zaden Peper Cayenne, Spaanse Lange Rode

Aantal in verpakking
StandplaatsHalf-schaduw
Bloeitijd
Bloeiperiode

 

Omschrijving van de Hortitops Zaden Peper Cayenne, Spaanse Lange Rode

De Hortitops Zaden Peper Cayenne, Spaanse Lange Rode is een geweldige toevoeging aan elke tuin of balkon. Met deze zaden kun je je eigen Spaanse pepers kweken en genieten van een heerlijk scherpe smaak. Om te beginnen, zaai je de zaden vanaf februari tot maart in een kweekbakje bij een temperatuur van 20ºC. Je kunt er ook voor kiezen om ze later buiten onder glas te zaaien. Zodra de zaailingen groot genoeg zijn, kun je ze verspenen in potten. Deze pepers gedijen goed in een kas of op de vensterbank, maar ze zijn ook zeer geschikt om in een pot op een balkon of terras te plaatsen. De Hortitops Zaden Peper Cayenne, Spaanse Lange Rode zijn niet alleen lekker, maar ook prachtig om naar te kijken. De pepers groeien uit tot lange, rode vruchten die een echte eyecatcher zijn. Met deze zaden kun je je eigen peperplanten laten groeien en genieten van verse, pittige pepers in je gerechten. Waar wacht je nog op? Begin vandaag nog met het kweken van je eigen Spaanse pepers en voeg een vleugje pit toe aan je tuin of balkon.

Picture of Darrell
Darrell

Expert

De meeste vrije tijd die ik heb besteed ik in mijn moestuin. Sinds een paar jaar ben ik trotse bezitter van een eigen moestuin. Na een jaar proefdraaien en ontdekken welke groenten goed bij elkaar gaan en welke zaden je vooral niet naast elkaar moet planten, heb ik nu ervaring en daardoor kan ik jou perfect advies geven over het beginnen van jouw moestuin en welke zaden je wel of niet kan gebruiken.

Veelgestelde vragen Hortitops Zaden Peper Cayenne, Spaanse Lange Rode

De Hortitops Zaden Peper Cayenne, Spaanse Lange Rode kan je zaaien. De bloeiperiode is .

De Hortitops Zaden Peper Cayenne, Spaanse Lange Rode bloeit . 

De Hortitops Zaden Peper Cayenne, Spaanse Lange Rode is Peper. Heerlijk om mee te koken.

De Hortitops Zaden Peper Cayenne, Spaanse Lange Rode kan je het beste zaaien op een Half-schaduwrijke plek. Daar groeit deze het beste.

De Hortitops Zaden Peper Cayenne, Spaanse Lange Rode groeit maximaal tot hoogte.

Bij het kopen van deze Hortitops Zaden Peper Cayenne, Spaanse Lange Rode vind je in de verpakking. Veel zaaiplezier.