Search
Close this search box.
  1. Zaden
  2. Oranjebandzaden Knolselderij Monarch

Oranjebandzaden Knolselderij Monarch

4.5/5

Moestuinieren! Een nieuwe trend die helemaal hot is momenteel. Veel mensen hebben een eigen moestuin of gebruiken een stukje van hun tuin of balkon om eigen groenten en fruit te kweken.
Deze Oranjebandzaden Knolselderij Monarch groeit . Deze wordt maximaal hoog. Lees verder voor meer informatie.

Specificaties Oranjebandzaden Knolselderij Monarch

Aantal in verpakking
Standplaats
Bloeitijd
Bloeiperiode

 

Omschrijving van de Oranjebandzaden Knolselderij Monarch

Dit speciale ras van Oranjebandzaden Knolselderij Monarch is ontwikkeld met kwekers in gedachten, maar is ook uitermate geschikt voor hobbytuiniers. De knolselderij van dit ras heeft een prachtige witte kleur en is van uitstekende kwaliteit. Wat dit ras echt bijzonder maakt, is dat het geen last heeft van groeischeuren en weinig vatbaar is voor het selderijvirus. Daarnaast zijn de knollen zeer stevig en worden ze vrijwel niet hol. Om te beginnen met zaaien, raadplegen we de volgende instructies: zaai in maart-april onder glas of in februari-maart binnenshuis in een zaaibakje. Om ervoor te zorgen dat het zaaisel voldoende vochtig blijft, raden we aan om dit af te dekken met plastic. Het zaad heeft een langzame kieming (4 weken of langer is normaal) en de groei kan aanvankelijk traag verlopen. Het is belangrijk om eind april de planten te verspenen, wat betekent dat je ze in aparte potjes zet. Op deze manier kunnen de planten beter groeien. Vervolgens kunnen ze in mei-juni worden uitgeplant in de volle grond, met een plantafstand van 50 x 50 cm. Het is belangrijk om de planten rustig te laten opgroeien en geduldig te zijn. De oogst kan plaatsvinden in oktober-november. Met Oranjebandzaden Knolselderij Monarch heb je een prachtige en smaakvolle toevoeging aan je moest.

Picture of Darrell
Darrell

Expert

De meeste vrije tijd die ik heb besteed ik in mijn moestuin. Sinds een paar jaar ben ik trotse bezitter van een eigen moestuin. Na een jaar proefdraaien en ontdekken welke groenten goed bij elkaar gaan en welke zaden je vooral niet naast elkaar moet planten, heb ik nu ervaring en daardoor kan ik jou perfect advies geven over het beginnen van jouw moestuin en welke zaden je wel of niet kan gebruiken.

Veelgestelde vragen Oranjebandzaden Knolselderij Monarch

De Oranjebandzaden Knolselderij Monarch kan je zaaien. De bloeiperiode is .

De Oranjebandzaden Knolselderij Monarch bloeit . 

De Oranjebandzaden Knolselderij Monarch is . Heerlijk om mee te koken.

De Oranjebandzaden Knolselderij Monarch kan je het beste zaaien op een rijke plek. Daar groeit deze het beste.

De Oranjebandzaden Knolselderij Monarch groeit maximaal tot hoogte.

Bij het kopen van deze Oranjebandzaden Knolselderij Monarch vind je in de verpakking. Veel zaaiplezier.