Zoek
Sluit dit zoekvak.
  1. Zaden
  2. marijn

marijn

4.5/5

Moestuinieren! Een nieuwe trend die helemaal hot is momenteel. Veel mensen hebben een eigen moestuin of gebruiken een stukje van hun tuin of balkon om eigen groenten en fruit te kweken.
Deze marijn groeit . Deze wordt maximaal hoog. Lees verder voor meer informatie.

Specificaties marijn

Aantal in verpakking
StandplaatsZon
Bloeitijd
BloeiperiodeZomer

 

Omschrijving van de marijn

Marijn, een betoverende toevoeging aan uw tuin! Deze rozemarijn zaden (Rosmarinus officinalis) zijn perfect om uw groene oase mee te verrijken. Zaai ze tussen maart en april in een zaaibakje, of kies ervoor om ze buiten op een zaaibed te planten tussen april en juni. Het enige wat u hoeft te doen is de jonge zaailingen één keer te verspenen en vervolgens in de grond te zetten. Maar wees gerust, Marijn is niet alleen een zomerliefde. Om ervoor te zorgen dat deze prachtige plant de winter overleeft, raden we aan om hem te beschermen tegen vorst. U kunt dit doen door hem bijvoorbeeld te bedekken met een beschermende laag stro. Als u Marijn liever als potplant binnenshuis wilt houden tijdens de winter, is dat ook mogelijk. Deze veelzijdige plant gedijt namelijk zowel binnen als buiten. Waar u ook voor kiest, het aroma van de rozemarijn zal uw huis of tuin vullen met een heerlijke geur. Voeg een vleugje magie toe aan uw leven met Marijn!

Darrell
Darrell

Expert

De meeste vrije tijd die ik heb besteed ik in mijn moestuin. Sinds een paar jaar ben ik trotse bezitter van een eigen moestuin. Na een jaar proefdraaien en ontdekken welke groenten goed bij elkaar gaan en welke zaden je vooral niet naast elkaar moet planten, heb ik nu ervaring en daardoor kan ik jou perfect advies geven over het beginnen van jouw moestuin en welke zaden je wel of niet kan gebruiken.

Veelgestelde vragen marijn

De marijn kan je zaaien. De bloeiperiode is Zomer.

De marijn bloeit . 

De marijn is . Heerlijk om mee te koken.

De marijn kan je het beste zaaien op een Zonrijke plek. Daar groeit deze het beste.

De marijn groeit maximaal tot hoogte.

Bij het kopen van deze marijn vind je in de verpakking. Veel zaaiplezier.