Search
Close this search box.
  1. Zaden
  2. Buzzy Zaden Komkommer Lemon Apple Xotico Collection

Buzzy Zaden Komkommer Lemon Apple Xotico Collection

4.5/5

Moestuinieren! Een nieuwe trend die helemaal hot is momenteel. Veel mensen hebben een eigen moestuin of gebruiken een stukje van hun tuin of balkon om eigen groenten en fruit te kweken.
Deze Buzzy Zaden Komkommer Lemon Apple Xotico Collection groeit Voorjaar - zomer. Deze Komkommer wordt maximaal 180 cm hoog. Lees verder voor meer informatie.

Specificaties Buzzy Zaden Komkommer Lemon Apple Xotico Collection

Aantal in verpakking1 stuk(s)
StandplaatsZon
BloeitijdZomer
BloeiperiodeZomer

 

Omschrijving van de Buzzy Zaden Komkommer Lemon Apple Xotico Collection

De Buzzy Zaden Komkommer Lemon Apple Xotico Collection is een opvallende en verrassende toevoeging aan je moestuin. Deze speciale komkommer kan worden gekweekt onder glas, waardoor je al vroeg in het seizoen van de heerlijke vruchten kunt genieten. Vanaf half april tot half mei kun je de zaadjes zaaien en vervolgens de zaailingen verpotten in potjes. Vanaf half mei kunnen de plantjes buiten worden geplant of je kunt er ook voor kiezen om ze direct in regels te zaaien. Wat deze komkommer zo uniek maakt, is de vorm en de smaak van de rijpe vruchten. Eenmaal volgroeid, krijgt de Lemon Apple komkommer de vorm van een gele appel. Dit zorgt niet alleen voor een speels en decoratief element in je tuin, maar ook voor een verrassende twist in je gerechten. De smaak van deze komkommer is enigszins zoet en mild, waardoor het perfect geschikt is voor het maken van rauwkost salades. Met de Buzzy Zaden Komkommer Lemon Apple Xotico Collection voeg je niet alleen een unieke en exotische touch toe aan je moestuin, maar geniet je ook van heerlijke en veelzijdige komkommers. Waarom zou je genoegen nemen met een standaard komkommer, als je ook kunt kiezen voor deze bijzondere variant?

Darrell
Darrell

Expert

De meeste vrije tijd die ik heb besteed ik in mijn moestuin. Sinds een paar jaar ben ik trotse bezitter van een eigen moestuin. Na een jaar proefdraaien en ontdekken welke groenten goed bij elkaar gaan en welke zaden je vooral niet naast elkaar moet planten, heb ik nu ervaring en daardoor kan ik jou perfect advies geven over het beginnen van jouw moestuin en welke zaden je wel of niet kan gebruiken.

Veelgestelde vragen Buzzy Zaden Komkommer Lemon Apple Xotico Collection

De Buzzy Zaden Komkommer Lemon Apple Xotico Collection kan je Voorjaar - zomer zaaien. De bloeiperiode is Zomer.

De Buzzy Zaden Komkommer Lemon Apple Xotico Collection bloeit Zomer. 

De Buzzy Zaden Komkommer Lemon Apple Xotico Collection is Komkommer. Heerlijk om mee te koken.

De Buzzy Zaden Komkommer Lemon Apple Xotico Collection kan je het beste zaaien op een Zonrijke plek. Daar groeit deze het beste.

De Buzzy Zaden Komkommer Lemon Apple Xotico Collection groeit maximaal tot 180 cm hoogte.

Bij het kopen van deze Buzzy Zaden Komkommer Lemon Apple Xotico Collection vind je 1 stuk(s) in de verpakking. Veel zaaiplezier.