Zoek
Sluit dit zoekvak.
  1. Zaden
  2. Sluis Garden Komkommerkruid

Sluis Garden Komkommerkruid

4.5/5

Moestuinieren! Een nieuwe trend die helemaal hot is momenteel. Veel mensen hebben een eigen moestuin of gebruiken een stukje van hun tuin of balkon om eigen groenten en fruit te kweken.
Deze Sluis Garden Komkommerkruid groeit Voorjaar - zomer. Deze wordt maximaal 40 cm hoog. Lees verder voor meer informatie.

Specificaties Sluis Garden Komkommerkruid

Aantal in verpakking50 stuk(s)
StandplaatsZon
BloeitijdZomer
BloeiperiodeZomer

 

Omschrijving van de Sluis Garden Komkommerkruid

De Sluis Garden Komkommerkruid is een prachtige toevoeging aan elke tuin. Met zijn stervormige bloemen in intense blauwe en helderwitte kleuren, trekt deze plant direct de aandacht. Maar niet alleen zijn uiterlijk maakt deze plant bijzonder, ook de lange bloeitijd maakt hem geliefd onder tuinliefhebbers. Gedurende deze bloeitijd worden de bloemen veelvuldig bezocht door bijen, wat zorgt voor een levendige en bruisende tuin. Een ander uniek aspect van de Sluis Garden Komkommerkruid is de smaak van het blad. Het heeft namelijk een licht komkommerachtige smaak, wat het perfect maakt om jong blad te oogsten en te verwerken in gerechten zoals salades. Maar dat is niet alles, ook de bloemen kunnen dienen als een prachtige en eetbare garnering. Stel je voor hoe je gasten verrast zullen zijn wanneer ze een gerecht voorgeschoteld krijgen met deze kleurrijke en smaakvolle toevoegingen. Om optimaal van de Sluis Garden Komkommerkruid te kunnen genieten, is het belangrijk om de plant op een zonnige en windarme plek in de volle grond te zaaien. Zaai de zaden op regels en dun ze later eventueel uit. Naast het feit dat deze plant een lust voor het oog is, heeft het ook nog eens een positieve invloed op de groei van aardbeivruchten. Dus waar wacht je nog op? Creëer een prachtige tuin vol met kleur en smaak met de Sluis Garden Komkom.

Darrell
Darrell

Expert

De meeste vrije tijd die ik heb besteed ik in mijn moestuin. Sinds een paar jaar ben ik trotse bezitter van een eigen moestuin. Na een jaar proefdraaien en ontdekken welke groenten goed bij elkaar gaan en welke zaden je vooral niet naast elkaar moet planten, heb ik nu ervaring en daardoor kan ik jou perfect advies geven over het beginnen van jouw moestuin en welke zaden je wel of niet kan gebruiken.

Veelgestelde vragen Sluis Garden Komkommerkruid

De Sluis Garden Komkommerkruid kan je Voorjaar - zomer zaaien. De bloeiperiode is Zomer.

De Sluis Garden Komkommerkruid bloeit Zomer. 

De Sluis Garden Komkommerkruid is . Heerlijk om mee te koken.

De Sluis Garden Komkommerkruid kan je het beste zaaien op een Zonrijke plek. Daar groeit deze het beste.

De Sluis Garden Komkommerkruid groeit maximaal tot 40 cm hoogte.

Bij het kopen van deze Sluis Garden Komkommerkruid vind je 50 stuk(s) in de verpakking. Veel zaaiplezier.