Search
Close this search box.
  1. Zaden
  2. Sluis Garden Komkommer Louisa F1

Sluis Garden Komkommer Louisa F1

4.5/5

Moestuinieren! Een nieuwe trend die helemaal hot is momenteel. Veel mensen hebben een eigen moestuin of gebruiken een stukje van hun tuin of balkon om eigen groenten en fruit te kweken.
Deze Sluis Garden Komkommer Louisa F1 groeit Voorjaar - zomer. Deze Komkommer wordt maximaal 180 cm hoog. Lees verder voor meer informatie.

Specificaties Sluis Garden Komkommer Louisa F1

Aantal in verpakking7 stuk(s)
StandplaatsZon
BloeitijdZomer
BloeiperiodeZomer

 

Omschrijving van de Sluis Garden Komkommer Louisa F1

De Sluis Garden Komkommer Louisa F1 is een hoogwaardige kas komkommer van professionele kwaliteit. Deze komkommerplant groeit sterk en produceert gladde, donkergroene vruchten van ongeveer 40 cm lang. Wat deze komkommer echt bijzonder maakt, is dat de vruchten geen bittere smaak hebben. Dit maakt de Louisa F1 perfect voor gebruik in salades, sandwiches en als gezonde snack. Deze komkommerplant is ook uitstekend resistent tegen verschillende ziekten en plagen, waardoor hij gemakkelijk te kweken is. Het wordt aanbevolen om de zaden voor te zaaien in potjes van ongeveer 10 cm en pas uit te planten wanneer er twee echte bladeren zijn gegroeid. Zorg ervoor dat de omstandigheden niet te nat en te koud zijn tijdens de groei van de plant. Dit zal helpen om een gezonde en sterke groei te bevorderen. Om een overvloedige oogst te garanderen, is het belangrijk om de toppen van de ranken te knijpen zodra er 2 tot 3 vruchten per rank zijn gezet. Dit voorkomt dat er te veel vruchten groeien en zorgt ervoor dat de plant gedurende een langere periode vruchten kan blijven produceren. Met de Sluis Garden Komkommer Louisa F1 kunt u genieten van heerlijke, smaakvolle komkommers rechtstreeks uit uw eigen tuin.

Picture of Darrell
Darrell

Expert

De meeste vrije tijd die ik heb besteed ik in mijn moestuin. Sinds een paar jaar ben ik trotse bezitter van een eigen moestuin. Na een jaar proefdraaien en ontdekken welke groenten goed bij elkaar gaan en welke zaden je vooral niet naast elkaar moet planten, heb ik nu ervaring en daardoor kan ik jou perfect advies geven over het beginnen van jouw moestuin en welke zaden je wel of niet kan gebruiken.

Veelgestelde vragen Sluis Garden Komkommer Louisa F1

De Sluis Garden Komkommer Louisa F1 kan je Voorjaar - zomer zaaien. De bloeiperiode is Zomer.

De Sluis Garden Komkommer Louisa F1 bloeit Zomer. 

De Sluis Garden Komkommer Louisa F1 is Komkommer. Heerlijk om mee te koken.

De Sluis Garden Komkommer Louisa F1 kan je het beste zaaien op een Zonrijke plek. Daar groeit deze het beste.

De Sluis Garden Komkommer Louisa F1 groeit maximaal tot 180 cm hoogte.

Bij het kopen van deze Sluis Garden Komkommer Louisa F1 vind je 7 stuk(s) in de verpakking. Veel zaaiplezier.