Zoek
Sluit dit zoekvak.
  1. Zaden
  2. Oranjebandzaden Tomaten Tiny Tim Kers- Balkontomaten

Oranjebandzaden Tomaten Tiny Tim Kers- Balkontomaten

4.5/5

Moestuinieren! Een nieuwe trend die helemaal hot is momenteel. Veel mensen hebben een eigen moestuin of gebruiken een stukje van hun tuin of balkon om eigen groenten en fruit te kweken.
Deze Oranjebandzaden Tomaten Tiny Tim Kers- Balkontomaten groeit Voorjaar - zomer. Deze Tomaat wordt maximaal hoog. Lees verder voor meer informatie.

Specificaties Oranjebandzaden Tomaten Tiny Tim Kers- Balkontomaten

Aantal in verpakking150 stuk(s)
StandplaatsZon
BloeitijdVoorjaar - zomer
BloeiperiodeZomer

 

Omschrijving van de Oranjebandzaden Tomaten Tiny Tim Kers- Balkontomaten

"Balkontomaten zaden Tiny Tim zijn perfect voor iedereen met beperkte ruimte, zoals een terras of balkon. Dit laag groeiende kerstomatenras geeft heerlijke zoete tomaatjes. Met een hoogte van slechts 30 cm is het ideaal om te kweken in potten. Maar ook in de kas of volle grond gedijt dit ras uitstekend. De tomaten zijn veelzijdig en kunnen gebruikt worden in salades, bij de barbecue of als hapje bij de borrel. Om de beste resultaten te behalen, adviseren wij om de zaden in maart in een verwarmde ruimte te zaaien, met een temperatuur van ongeveer 20°C. Zodra het eerste blad verschijnt, kunnen de zaailingen apart worden opgepot in bloem- of perspotten. In mei kunnen ze vervolgens worden uitgeplant in potten of in de volle grond, op een zonnige plek. Houd een plantafstand aan van 45 x 45 cm en zorg ervoor dat de planten gesteund worden met een stok en aangebonden worden. Wanneer er 3 à 4 bloemtrossen zijn, is het belangrijk om de top van de plant uit te breken. Dit bevordert de groei en ontwikkeling van de tomaten. Vergeet niet om regelmatig water te geven, zodat de planten goed gehydrateerd blijven. De oogst van de Tiny Tim tomaten vindt plaats van half augustus tot en met september. Geniet van deze heerlijke en gemakkelijk te kweken tomaten op je balkon of terras!".

Darrell
Darrell

Expert

De meeste vrije tijd die ik heb besteed ik in mijn moestuin. Sinds een paar jaar ben ik trotse bezitter van een eigen moestuin. Na een jaar proefdraaien en ontdekken welke groenten goed bij elkaar gaan en welke zaden je vooral niet naast elkaar moet planten, heb ik nu ervaring en daardoor kan ik jou perfect advies geven over het beginnen van jouw moestuin en welke zaden je wel of niet kan gebruiken.

Veelgestelde vragen Oranjebandzaden Tomaten Tiny Tim Kers- Balkontomaten

De Oranjebandzaden Tomaten Tiny Tim Kers- Balkontomaten kan je Voorjaar - zomer zaaien. De bloeiperiode is Zomer.

De Oranjebandzaden Tomaten Tiny Tim Kers- Balkontomaten bloeit Voorjaar - zomer. 

De Oranjebandzaden Tomaten Tiny Tim Kers- Balkontomaten is Tomaat. Heerlijk om mee te koken.

De Oranjebandzaden Tomaten Tiny Tim Kers- Balkontomaten kan je het beste zaaien op een Zonrijke plek. Daar groeit deze het beste.

De Oranjebandzaden Tomaten Tiny Tim Kers- Balkontomaten groeit maximaal tot hoogte.

Bij het kopen van deze Oranjebandzaden Tomaten Tiny Tim Kers- Balkontomaten vind je 150 stuk(s) in de verpakking. Veel zaaiplezier.