Zoek
Sluit dit zoekvak.
  1. Zaden
  2. Buzzy® Xotica Kousenband

Buzzy® Xotica Kousenband

4.5/5

Moestuinieren! Een nieuwe trend die helemaal hot is momenteel. Veel mensen hebben een eigen moestuin of gebruiken een stukje van hun tuin of balkon om eigen groenten en fruit te kweken.
Deze Buzzy® Xotica Kousenband groeit . Deze Bonen wordt maximaal hoog. Lees verder voor meer informatie.

Specificaties Buzzy® Xotica Kousenband

Aantal in verpakking1 stuk(s)
StandplaatsZon
Bloeitijd
Bloeiperiode

 

Omschrijving van de Buzzy® Xotica Kousenband

De Buzzy® Xotica Kousenband is een verbluffende toevoeging aan elke moestuin. Deze bonen kunnen een indrukwekkende lengte bereiken van wel 60 - 70 cm, waardoor ze perfect zijn om te koken en te roerbakken. Ze worden vaak gebruikt in populaire Surinaamse gerechten, waardoor ze een onmisbaar ingrediënt zijn voor liefhebbers van exotisch eten. Om de beste resultaten te behalen, raden we aan om de Kousenband bonen binnenshuis te zaaien vanaf eind april bij een temperatuur van 20-22 ºC. Na ongeveer 4 weken kunnen de zaailingen worden uitgeplant in een kas of serre, het liefst op een zonnige plek. Zorg ervoor dat er een plantafstand van 100 x 40 cm wordt aangehouden en gebruik touw of tonkin stokken om de plant te begeleiden tijdens het groeiproces. Met de Buzzy® Xotica Kousenband beleef je niet alleen plezier aan het kweken van je eigen groenten, maar geniet je ook van heerlijke en gezonde maaltijden boordevol exotische smaken. Voeg deze bijzondere bonen toe aan je moestuin en ontdek de veelzijdigheid en smaak die ze te bieden hebben.

Darrell
Darrell

Expert

De meeste vrije tijd die ik heb besteed ik in mijn moestuin. Sinds een paar jaar ben ik trotse bezitter van een eigen moestuin. Na een jaar proefdraaien en ontdekken welke groenten goed bij elkaar gaan en welke zaden je vooral niet naast elkaar moet planten, heb ik nu ervaring en daardoor kan ik jou perfect advies geven over het beginnen van jouw moestuin en welke zaden je wel of niet kan gebruiken.

Veelgestelde vragen Buzzy® Xotica Kousenband

De Buzzy® Xotica Kousenband kan je zaaien. De bloeiperiode is .

De Buzzy® Xotica Kousenband bloeit . 

De Buzzy® Xotica Kousenband is Bonen. Heerlijk om mee te koken.

De Buzzy® Xotica Kousenband kan je het beste zaaien op een Zonrijke plek. Daar groeit deze het beste.

De Buzzy® Xotica Kousenband groeit maximaal tot hoogte.

Bij het kopen van deze Buzzy® Xotica Kousenband vind je 1 stuk(s) in de verpakking. Veel zaaiplezier.