Zoek
Sluit dit zoekvak.
  1. Zaden
  2. Buzzytezaad Buzzy® Kids Kweekset Fruitig Tuintje

Buzzytezaad Buzzy® Kids Kweekset Fruitig Tuintje

4.5/5

Moestuinieren! Een nieuwe trend die helemaal hot is momenteel. Veel mensen hebben een eigen moestuin of gebruiken een stukje van hun tuin of balkon om eigen groenten en fruit te kweken.
Deze Buzzytezaad Buzzy® Kids Kweekset Fruitig Tuintje groeit zomer. Deze wordt maximaal hoog. Lees verder voor meer informatie.

Specificaties Buzzytezaad Buzzy® Kids Kweekset Fruitig Tuintje

Aantal in verpakking1 stuk(s)
StandplaatsZon
Bloeitijdzomer
BloeiperiodeZomer

 

Omschrijving van de Buzzytezaad Buzzy® Kids Kweekset Fruitig Tuintje

Met de Buzzytezaad Buzzy® Kids Kweekset Fruitig Tuintje kunnen kinderen op een leuke en interactieve manier groene vingers krijgen! Deze kweekset stelt kinderen in staat om hun eigen heerlijke en verfrissende groenten te kweken. Het is de perfecte manier om kinderen kennis te laten maken met de wereld van tuinieren en gezond eten, terwijl ze tegelijkertijd plezier hebben. De Kids Kweekset Fruitig Tuintje is niet alleen een geweldig cadeau-idee, maar kan ook gebruikt worden voor feestjes of gewoon voor eigen gebruik. Met deze set kunnen kinderen direct aan de slag, want alle Buzzy artikelen zijn klaar voor gebruik. Volg eenvoudigweg de gebruiksaanwijzing en zie hoe je eigen groenten beginnen te groeien! Met deze kweekset kunnen kinderen niet alleen waardevolle vaardigheden ontwikkelen, zoals geduld en verantwoordelijkheid, maar ook een gevoel van trots en voldoening ervaren wanneer ze hun eigen groenten zien groeien en uiteindelijk kunnen oogsten. Het is een geweldige manier om kinderen te laten zien waar voedsel vandaan komt en om hen te inspireren om gezonde eetgewoonten te ontwikkelen. Bestel nu de Buzzytezaad Buzzy® Kids Kweekset Fruitig Tuintje en geef kinderen een unieke ervaring in het kweken van hun eigen groenten!

Picture of Darrell
Darrell

Expert

De meeste vrije tijd die ik heb besteed ik in mijn moestuin. Sinds een paar jaar ben ik trotse bezitter van een eigen moestuin. Na een jaar proefdraaien en ontdekken welke groenten goed bij elkaar gaan en welke zaden je vooral niet naast elkaar moet planten, heb ik nu ervaring en daardoor kan ik jou perfect advies geven over het beginnen van jouw moestuin en welke zaden je wel of niet kan gebruiken.

Veelgestelde vragen Buzzytezaad Buzzy® Kids Kweekset Fruitig Tuintje

De Buzzytezaad Buzzy® Kids Kweekset Fruitig Tuintje kan je zomer zaaien. De bloeiperiode is Zomer.

De Buzzytezaad Buzzy® Kids Kweekset Fruitig Tuintje bloeit zomer. 

De Buzzytezaad Buzzy® Kids Kweekset Fruitig Tuintje is . Heerlijk om mee te koken.

De Buzzytezaad Buzzy® Kids Kweekset Fruitig Tuintje kan je het beste zaaien op een Zonrijke plek. Daar groeit deze het beste.

De Buzzytezaad Buzzy® Kids Kweekset Fruitig Tuintje groeit maximaal tot hoogte.

Bij het kopen van deze Buzzytezaad Buzzy® Kids Kweekset Fruitig Tuintje vind je 1 stuk(s) in de verpakking. Veel zaaiplezier.