Search
Close this search box.
  1. Zaden
  2. Sluis Garden Knolvenkel Finale Biologisch

Sluis Garden Knolvenkel Finale Biologisch

4.5/5

Moestuinieren! Een nieuwe trend die helemaal hot is momenteel. Veel mensen hebben een eigen moestuin of gebruiken een stukje van hun tuin of balkon om eigen groenten en fruit te kweken.
Deze Sluis Garden Knolvenkel Finale Biologisch groeit Voorjaar - zomer. Deze Venkel wordt maximaal 60 cm hoog. Lees verder voor meer informatie.

Specificaties Sluis Garden Knolvenkel Finale Biologisch

Aantal in verpakking200 stuk(s)
StandplaatsZon
BloeitijdNvt
BloeiperiodeGeen bloemen

 

Omschrijving van de Sluis Garden Knolvenkel Finale Biologisch

De Sluis Garden Knolvenkel Finale Biologisch is een product van biologisch geteelde zaden. Deze knolvenkel staat bekend om zijn zware, hoogronde knollen en de bijzonder goede schietresistentie. Hierdoor kunt u de Finale al redelijk vroeg voorzaaien om later uit te planten in de vollegrond. Voor directe zaai in de vollegrond is alleen juni en juli mogelijk, waarna u kunt oogsten in september/oktober. Het is belangrijk om geen verse mest te gebruiken bij deze knolvenkel. Naast de uitstekende kwaliteiten van de knol, heeft de Finale ook een heerlijke verfrissende anijssmaak. De knol kan fijn geschaafd worden en verwerkt worden in rauwkost, maar kan ook gekookt of gestoofd worden gegeten. Het fijne blad van de Finale is bovendien een uitstekend toevoeging aan gerechten en past vooral goed bij visgerechten. Het is belangrijk om geen verse mest te gebruiken bij het telen van deze knolvenkel. Met de Sluis Garden Knolvenkel Finale Biologisch kunt u genieten van de smaakvolle knollen en het fijne blad van deze bijzondere plant. Het biologisch geteelde zaad zorgt voor een gezonde en duurzame groei. Voeg deze Finale knolvenkel toe aan uw tuin en geniet van de heerlijke smaak en veelzijdige toepassingen in diverse gerechten.

Picture of Darrell
Darrell

Expert

De meeste vrije tijd die ik heb besteed ik in mijn moestuin. Sinds een paar jaar ben ik trotse bezitter van een eigen moestuin. Na een jaar proefdraaien en ontdekken welke groenten goed bij elkaar gaan en welke zaden je vooral niet naast elkaar moet planten, heb ik nu ervaring en daardoor kan ik jou perfect advies geven over het beginnen van jouw moestuin en welke zaden je wel of niet kan gebruiken.

Veelgestelde vragen Sluis Garden Knolvenkel Finale Biologisch

De Sluis Garden Knolvenkel Finale Biologisch kan je Voorjaar - zomer zaaien. De bloeiperiode is Geen bloemen.

De Sluis Garden Knolvenkel Finale Biologisch bloeit Nvt. 

De Sluis Garden Knolvenkel Finale Biologisch is Venkel. Heerlijk om mee te koken.

De Sluis Garden Knolvenkel Finale Biologisch kan je het beste zaaien op een Zonrijke plek. Daar groeit deze het beste.

De Sluis Garden Knolvenkel Finale Biologisch groeit maximaal tot 60 cm hoogte.

Bij het kopen van deze Sluis Garden Knolvenkel Finale Biologisch vind je 200 stuk(s) in de verpakking. Veel zaaiplezier.