Zoek
Sluit dit zoekvak.
  1. Zaden
  2. Tuin de Bruijn® zaden Paprika mix 5 kleuren/soorten ca. 5 zaden per soort

Tuin de Bruijn® zaden Paprika mix 5 kleuren/soorten ca. 5 zaden per soort

4.5/5

Moestuinieren! Een nieuwe trend die helemaal hot is momenteel. Veel mensen hebben een eigen moestuin of gebruiken een stukje van hun tuin of balkon om eigen groenten en fruit te kweken.
Deze Tuin de Bruijn® zaden Paprika mix 5 kleuren/soorten ca. 5 zaden per soort groeit . Deze Paprika wordt maximaal hoog. Lees verder voor meer informatie.

Specificaties Tuin de Bruijn® zaden Paprika mix 5 kleuren/soorten ca. 5 zaden per soort

Aantal in verpakking
Standplaats
Bloeitijd
Bloeiperiode

 

Omschrijving van de Tuin de Bruijn® zaden Paprika mix 5 kleuren/soorten ca. 5 zaden per soort

De Tuin de Bruijn® zaden Paprika mix biedt een prachtige verzameling van 5 verschillende kleuren en soorten paprika's. Elke soort is zorgvuldig verpakt in een set van 5 zaden, waardoor je in totaal 25 zaden ontvangt. Met deze mix kun je je tuin verfraaien en genieten van een diversiteit aan smaken en kleuren. Om de zaden te laten ontkiemen, is het aanbevolen om ze te zaaien in de periode tussen februari en maart, wanneer de ideale temperatuur rond de 20°C ligt. Zodra de eerste blaadjes verschijnen, is het belangrijk om elk plantje in een aparte pot te plaatsen. Hierdoor kunnen ze individueel groeien en zich optimaal ontwikkelen. In mei is het tijd om de paprika plantjes uit te planten in de volle grond of in de kas. Het wordt aangeraden om een afstand van 80 x 40 cm aan te houden tussen de planten. Dit geeft de paprika's voldoende ruimte om te groeien en zich volledig te ontwikkelen. De oogstperiode van deze zaden begint vanaf eind juli en loopt door tot oktober. Gedurende deze tijd kun je genieten van heerlijke, kleurrijke paprika's die je gerechten zullen verrijken met hun unieke smaak en aroma. Met de Tuin de Bruijn® zaden Paprika mix haal je niet alleen een prachtige toevoeging aan je tuin, maar ook een smaakvolle en kleurrijke ervaring in huis. Laat.

Picture of Darrell
Darrell

Expert

De meeste vrije tijd die ik heb besteed ik in mijn moestuin. Sinds een paar jaar ben ik trotse bezitter van een eigen moestuin. Na een jaar proefdraaien en ontdekken welke groenten goed bij elkaar gaan en welke zaden je vooral niet naast elkaar moet planten, heb ik nu ervaring en daardoor kan ik jou perfect advies geven over het beginnen van jouw moestuin en welke zaden je wel of niet kan gebruiken.

Veelgestelde vragen Tuin de Bruijn® zaden Paprika mix 5 kleuren/soorten ca. 5 zaden per soort

De Tuin de Bruijn® zaden Paprika mix 5 kleuren/soorten ca. 5 zaden per soort kan je zaaien. De bloeiperiode is .

De Tuin de Bruijn® zaden Paprika mix 5 kleuren/soorten ca. 5 zaden per soort bloeit . 

De Tuin de Bruijn® zaden Paprika mix 5 kleuren/soorten ca. 5 zaden per soort is Paprika. Heerlijk om mee te koken.

De Tuin de Bruijn® zaden Paprika mix 5 kleuren/soorten ca. 5 zaden per soort kan je het beste zaaien op een rijke plek. Daar groeit deze het beste.

De Tuin de Bruijn® zaden Paprika mix 5 kleuren/soorten ca. 5 zaden per soort groeit maximaal tot hoogte.

Bij het kopen van deze Tuin de Bruijn® zaden Paprika mix 5 kleuren/soorten ca. 5 zaden per soort vind je in de verpakking. Veel zaaiplezier.