Search
Close this search box.
  1. Zaden
  2. Hortitops Zaden Lavas

Hortitops Zaden Lavas

4.5/5

Moestuinieren! Een nieuwe trend die helemaal hot is momenteel. Veel mensen hebben een eigen moestuin of gebruiken een stukje van hun tuin of balkon om eigen groenten en fruit te kweken.
Deze Hortitops Zaden Lavas groeit . Deze Wortel wordt maximaal hoog. Lees verder voor meer informatie.

Specificaties Hortitops Zaden Lavas

Aantal in verpakking
StandplaatsHalf-schaduw
Bloeitijd
BloeiperiodeZomer

 

Omschrijving van de Hortitops Zaden Lavas

Hortitops Zaden Lavas is een uniek kruidenzaad dat je kan helpen om je culinaire creaties naar een hoger niveau te tillen. Lavas, ook wel bekend als maggikruid, is een veelzijdige plant die zowel vers als gedroogd gebruikt kan worden. Om te genieten van de heerlijke smaak en aroma van lavas, zaai je de zaden van maart tot april in een kweekbakje of van april tot juni direct buiten op een zaaibed. Na het kiemen en groeien, is het belangrijk om de zaailingen één keer te verspenen voordat je ze definitief uitplant in de tuin. De smaak van lavas is intens en kruidig, waardoor het perfect is om te gebruiken in soepen, stoofpotten, vleesgerechten en sauzen. Het verse of gedroogde blad voegt een heerlijke smaak toe aan je gerechten en kan zelfs gebruikt worden als extract in de natuurgeneeskunde. Lavas staat bekend om zijn medicinale eigenschappen en wordt vaak gebruikt voor de behandeling van verschillende kwalen. Met Hortitops Zaden Lavas kan je thuis genieten van de unieke smaak en gezondheidsvoordelen van dit veelzijdige kruid. Voeg een vleugje lavas toe aan je favoriete gerechten en ontdek zelf de heerlijke smaak die dit kruid te bieden heeft.

Darrell
Darrell

Expert

De meeste vrije tijd die ik heb besteed ik in mijn moestuin. Sinds een paar jaar ben ik trotse bezitter van een eigen moestuin. Na een jaar proefdraaien en ontdekken welke groenten goed bij elkaar gaan en welke zaden je vooral niet naast elkaar moet planten, heb ik nu ervaring en daardoor kan ik jou perfect advies geven over het beginnen van jouw moestuin en welke zaden je wel of niet kan gebruiken.

Veelgestelde vragen Hortitops Zaden Lavas

De Hortitops Zaden Lavas kan je zaaien. De bloeiperiode is Zomer.

De Hortitops Zaden Lavas bloeit . 

De Hortitops Zaden Lavas is Wortel. Heerlijk om mee te koken.

De Hortitops Zaden Lavas kan je het beste zaaien op een Half-schaduwrijke plek. Daar groeit deze het beste.

De Hortitops Zaden Lavas groeit maximaal tot hoogte.

Bij het kopen van deze Hortitops Zaden Lavas vind je in de verpakking. Veel zaaiplezier.