Zoek
Sluit dit zoekvak.
  1. Zaden
  2. Tuin de Bruijn® zaden Peper Habanero mix behoort tot de heetste pepers in de wereld ca. 20 zaden

Tuin de Bruijn® zaden Peper Habanero mix behoort tot de heetste pepers in de wereld ca. 20 zaden

4.5/5

Moestuinieren! Een nieuwe trend die helemaal hot is momenteel. Veel mensen hebben een eigen moestuin of gebruiken een stukje van hun tuin of balkon om eigen groenten en fruit te kweken.
Deze Tuin de Bruijn® zaden Peper Habanero mix behoort tot de heetste pepers in de wereld ca. 20 zaden groeit . Deze wordt maximaal hoog. Lees verder voor meer informatie.

Specificaties Tuin de Bruijn® zaden Peper Habanero mix behoort tot de heetste pepers in de wereld ca. 20 zaden

Aantal in verpakking20 stuk(s)
Standplaats
Bloeitijd
BloeiperiodeVoorjaar, Winter

 

Omschrijving van de Tuin de Bruijn® zaden Peper Habanero mix behoort tot de heetste pepers in de wereld ca. 20 zaden

De Tuin de Bruijn® zaden Peper Habanero mix is een echte smaakmaker voor liefhebbers van hete pepers. Deze peper behoort tot de heetste in de wereld en is ca. 15 tot 20 keer heter dan een gewone Jalapeno peper. Met een scherpte van 5+ op de schaal van “Scoville Heat Units” (1 tot 5), zorgt deze peper voor een intense smaakervaring. Voorzichtigheid is geboden bij het gebruik van deze peper, vanwege de extreme hitte. Het is aan te raden om de zaden onder glas op een zaaibed te zaaien of direct in 10 cm potjes. Na het ontkiemen kunnen de zaailingen worden verspeend en vervolgens uitgeplant in een koude kas of buiten op een warme en beschutte plaats. Met de Tuin de Bruijn® zaden Peper Habanero mix kunt u genieten van een unieke en pittige smaak in uw gerechten. Of u nu een liefhebber bent van de Caribische keuken of gewoon van een extra kick houdt, deze pepers zullen zeker aan uw verwachtingen voldoen. Voeg wat pit toe aan uw moestuin met deze bijzondere zaden en laat uw smaakpapillen tintelen!

Picture of Darrell
Darrell

Expert

De meeste vrije tijd die ik heb besteed ik in mijn moestuin. Sinds een paar jaar ben ik trotse bezitter van een eigen moestuin. Na een jaar proefdraaien en ontdekken welke groenten goed bij elkaar gaan en welke zaden je vooral niet naast elkaar moet planten, heb ik nu ervaring en daardoor kan ik jou perfect advies geven over het beginnen van jouw moestuin en welke zaden je wel of niet kan gebruiken.

Veelgestelde vragen Tuin de Bruijn® zaden Peper Habanero mix behoort tot de heetste pepers in de wereld ca. 20 zaden

De Tuin de Bruijn® zaden Peper Habanero mix behoort tot de heetste pepers in de wereld ca. 20 zaden kan je zaaien. De bloeiperiode is Voorjaar, Winter.

De Tuin de Bruijn® zaden Peper Habanero mix behoort tot de heetste pepers in de wereld ca. 20 zaden bloeit . 

De Tuin de Bruijn® zaden Peper Habanero mix behoort tot de heetste pepers in de wereld ca. 20 zaden is . Heerlijk om mee te koken.

De Tuin de Bruijn® zaden Peper Habanero mix behoort tot de heetste pepers in de wereld ca. 20 zaden kan je het beste zaaien op een rijke plek. Daar groeit deze het beste.

De Tuin de Bruijn® zaden Peper Habanero mix behoort tot de heetste pepers in de wereld ca. 20 zaden groeit maximaal tot hoogte.

Bij het kopen van deze Tuin de Bruijn® zaden Peper Habanero mix behoort tot de heetste pepers in de wereld ca. 20 zaden vind je 20 stuk(s) in de verpakking. Veel zaaiplezier.