Zoek
Sluit dit zoekvak.
  1. Zaden
  2. Spruiten zaden Long Island Improved

Spruiten zaden Long Island Improved

4.5/5

Moestuinieren! Een nieuwe trend die helemaal hot is momenteel. Veel mensen hebben een eigen moestuin of gebruiken een stukje van hun tuin of balkon om eigen groenten en fruit te kweken.
Deze Spruiten zaden Long Island Improved groeit voorjaar - zomer. Deze Kool wordt maximaal 70 cm hoog. Lees verder voor meer informatie.

Specificaties Spruiten zaden Long Island Improved

Aantal in verpakking450 stuk(s)
StandplaatsZon
Bloeitijdn.v.t.
BloeiperiodeGeen bloemen

 

Omschrijving van de Spruiten zaden Long Island Improved

De Spruiten zaden Long Island Improved zijn de perfecte keuze voor liefhebbers van spruitjes. Dit spruitjesras staat bekend om zijn uitstekende productiviteit gedurende het gehele spruitjesseizoen. De spruiten zijn heerlijk, zoet en stevig van structuur, waardoor ze een ware traktatie zijn voor de smaakpapillen. Wat dit ras echt bijzonder maakt, is zijn vermogen om de kou te trotseren. Long Island Improved kan gemakkelijk een lichte vorst verdragen, waardoor je zelfs tijdens de koudere maanden kunt genieten van verse spruitjes uit eigen tuin. Met deze zaden kun je een overvloedige oogst verwachten, want elke plant kan maar liefst 50 - 100 spruiten produceren. Deze zelf ondersteunende plant groeit tot een hoogte van ongeveer 60 cm, waardoor het een ideale keuze is voor zowel tuinen als balkons. Bovendien kunnen de spruitjes heel goed worden ingevroren, zodat je ook in de winter kunt genieten van de smaakvolle spruiten. Met de Spruiten zaden Long Island Improved wordt het kweken van je eigen spruitjes een waar genot.

Picture of Darrell
Darrell

Expert

De meeste vrije tijd die ik heb besteed ik in mijn moestuin. Sinds een paar jaar ben ik trotse bezitter van een eigen moestuin. Na een jaar proefdraaien en ontdekken welke groenten goed bij elkaar gaan en welke zaden je vooral niet naast elkaar moet planten, heb ik nu ervaring en daardoor kan ik jou perfect advies geven over het beginnen van jouw moestuin en welke zaden je wel of niet kan gebruiken.

Veelgestelde vragen Spruiten zaden Long Island Improved

De Spruiten zaden Long Island Improved kan je voorjaar - zomer zaaien. De bloeiperiode is Geen bloemen.

De Spruiten zaden Long Island Improved bloeit n.v.t.. 

De Spruiten zaden Long Island Improved is Kool. Heerlijk om mee te koken.

De Spruiten zaden Long Island Improved kan je het beste zaaien op een Zonrijke plek. Daar groeit deze het beste.

De Spruiten zaden Long Island Improved groeit maximaal tot 70 cm hoogte.

Bij het kopen van deze Spruiten zaden Long Island Improved vind je 450 stuk(s) in de verpakking. Veel zaaiplezier.