Search
Close this search box.
  1. Zaden
  2. Herb Festival 7 Potjes Kruiden Taupe Kruidenzaden Baltus Zaden

Herb Festival 7 Potjes Kruiden Taupe Kruidenzaden Baltus Zaden

4.5/5

Moestuinieren! Een nieuwe trend die helemaal hot is momenteel. Veel mensen hebben een eigen moestuin of gebruiken een stukje van hun tuin of balkon om eigen groenten en fruit te kweken.
Deze Herb Festival 7 Potjes Kruiden Taupe Kruidenzaden Baltus Zaden groeit Voorjaar & Najaar. Deze wordt maximaal 80 cm hoog. Lees verder voor meer informatie.

Specificaties Herb Festival 7 Potjes Kruiden Taupe Kruidenzaden Baltus Zaden

Aantal in verpakking7 stuk(s)
StandplaatsHalf-schaduw
BloeitijdVoorjaar & Najaar
BloeiperiodeZomer, Voorjaar

 

Omschrijving van de Herb Festival 7 Potjes Kruiden Taupe Kruidenzaden Baltus Zaden

De Herb Festival 7 Potjes Kruiden Taupe Kruidenzaden Baltus Zaden is een prachtige set die perfect is voor liefhebbers van kruiden en tuinieren. Deze set bestaat uit 7 taupe potjes en een bijpassend taupe dienblad dat als schaal fungeert. Het is een complete set die alles bevat wat je nodig hebt om je eigen kruiden te kweken. Inclusief in deze set zijn 7 verschillende soorten kruidenzaden, potgrond om de zaden in te planten, een handige zaai kalender en tips en trucs om ervoor te zorgen dat je kruiden succesvol groeien. Of je nu een ervaren tuinier bent of net begint, deze set biedt alle benodigdheden en informatie die je nodig hebt om van start te gaan. Met de Herb Festival 7 Potjes Kruiden Taupe Kruidenzaden Baltus Zaden heb je niet alleen een prachtige toevoeging aan je interieur, maar ook de mogelijkheid om verse kruiden te kweken en toe te voegen aan je gerechten. Het is een ideale set voor in de keuken, op het balkon of in de tuin. Geniet van de heerlijke geur en smaak van zelfgekweekte kruiden met deze complete en stijlvolle set.

Picture of Darrell
Darrell

Expert

De meeste vrije tijd die ik heb besteed ik in mijn moestuin. Sinds een paar jaar ben ik trotse bezitter van een eigen moestuin. Na een jaar proefdraaien en ontdekken welke groenten goed bij elkaar gaan en welke zaden je vooral niet naast elkaar moet planten, heb ik nu ervaring en daardoor kan ik jou perfect advies geven over het beginnen van jouw moestuin en welke zaden je wel of niet kan gebruiken.

Veelgestelde vragen Herb Festival 7 Potjes Kruiden Taupe Kruidenzaden Baltus Zaden

De Herb Festival 7 Potjes Kruiden Taupe Kruidenzaden Baltus Zaden kan je Voorjaar & Najaar zaaien. De bloeiperiode is Zomer, Voorjaar.

De Herb Festival 7 Potjes Kruiden Taupe Kruidenzaden Baltus Zaden bloeit Voorjaar & Najaar. 

De Herb Festival 7 Potjes Kruiden Taupe Kruidenzaden Baltus Zaden is . Heerlijk om mee te koken.

De Herb Festival 7 Potjes Kruiden Taupe Kruidenzaden Baltus Zaden kan je het beste zaaien op een Half-schaduwrijke plek. Daar groeit deze het beste.

De Herb Festival 7 Potjes Kruiden Taupe Kruidenzaden Baltus Zaden groeit maximaal tot 80 cm hoogte.

Bij het kopen van deze Herb Festival 7 Potjes Kruiden Taupe Kruidenzaden Baltus Zaden vind je 7 stuk(s) in de verpakking. Veel zaaiplezier.