Zoek
Sluit dit zoekvak.
  1. Zaden
  2. Hortitops Zaden Ramenas Rondee

Hortitops Zaden Ramenas Rondee

4.5/5

Moestuinieren! Een nieuwe trend die helemaal hot is momenteel. Veel mensen hebben een eigen moestuin of gebruiken een stukje van hun tuin of balkon om eigen groenten en fruit te kweken.
Deze Hortitops Zaden Ramenas Rondee groeit Voorjaar - zomer. Deze Radijs wordt maximaal hoog. Lees verder voor meer informatie.

Specificaties Hortitops Zaden Ramenas Rondee

Aantal in verpakking
StandplaatsZon
BloeitijdZomer
BloeiperiodeZomer

 

Omschrijving van de Hortitops Zaden Ramenas Rondee

De Hortitops Zaden Ramenas Rondee is een bijzondere groente die een heerlijke toevoeging is aan elke tuin of moestuin. Deze ronde zwarte ramenas is perfect om te zaaien vanaf eind juni tot begin augustus, direct in de volle grond. Door de zaden in regels te zaaien en vervolgens iets uit te dunnen, krijgen de planten voldoende ruimte om te groeien en zich te ontwikkelen. Wat deze ramenas extra speciaal maakt, is dat je niet te vroeg moet zaaien. Wanneer je te vroeg zaait, kunnen er gemakkelijk zaadstengels gevormd worden, ook wel bekend als 'doorschieten'. Om dit te voorkomen en te zorgen voor een optimale groei en smaak, is het belangrijk om te zaaien op het juiste moment. Zo kun je straks genieten van heerlijke, sappige ramenas die perfect is om te gebruiken in salades, soepen of als bijgerecht. Met de Hortitops Zaden Ramenas Rondee haal je niet alleen een smaakvolle groente in huis, maar ook een prachtige toevoeging aan je tuin. De ronde zwarte vorm geeft een unieke uitstraling en maakt deze ramenas een echte eyecatcher. Geef je tuin een kleurrijke twist en geniet van de vele mogelijkheden die deze bijzondere groente te bieden heeft. Bestel nu de Hortitops Zaden Ramenas Rondee en maak van je tuin een ware oase van smaak en schoonheid.

Picture of Darrell
Darrell

Expert

De meeste vrije tijd die ik heb besteed ik in mijn moestuin. Sinds een paar jaar ben ik trotse bezitter van een eigen moestuin. Na een jaar proefdraaien en ontdekken welke groenten goed bij elkaar gaan en welke zaden je vooral niet naast elkaar moet planten, heb ik nu ervaring en daardoor kan ik jou perfect advies geven over het beginnen van jouw moestuin en welke zaden je wel of niet kan gebruiken.

Veelgestelde vragen Hortitops Zaden Ramenas Rondee

De Hortitops Zaden Ramenas Rondee kan je Voorjaar - zomer zaaien. De bloeiperiode is Zomer.

De Hortitops Zaden Ramenas Rondee bloeit Zomer. 

De Hortitops Zaden Ramenas Rondee is Radijs. Heerlijk om mee te koken.

De Hortitops Zaden Ramenas Rondee kan je het beste zaaien op een Zonrijke plek. Daar groeit deze het beste.

De Hortitops Zaden Ramenas Rondee groeit maximaal tot hoogte.

Bij het kopen van deze Hortitops Zaden Ramenas Rondee vind je in de verpakking. Veel zaaiplezier.