Zoek
Sluit dit zoekvak.
  1. Zaden
  2. Hortitops -Pompoen Jack O Latern Cucurbita Pepo

Hortitops -Pompoen Jack O Latern Cucurbita Pepo

4.5/5

Moestuinieren! Een nieuwe trend die helemaal hot is momenteel. Veel mensen hebben een eigen moestuin of gebruiken een stukje van hun tuin of balkon om eigen groenten en fruit te kweken.
Deze Hortitops -Pompoen Jack O Latern Cucurbita Pepo groeit . Deze Pompoen wordt maximaal hoog. Lees verder voor meer informatie.

Specificaties Hortitops -Pompoen Jack O Latern Cucurbita Pepo

Aantal in verpakking
StandplaatsHalf-schaduw
Bloeitijd
Bloeiperiode

 

Omschrijving van de Hortitops -Pompoen Jack O Latern Cucurbita Pepo

De Hortitops - Pompoen Jack O Latern Cucurbita Pepo is een betoverende toevoeging aan uw tuin. Deze prachtige pompoenvariëteit, ook bekend als Cucurbita Pepo, zal uw buitenruimte transformeren in een magische en sfeervolle omgeving. Met zijn levendige oranje kleur en opvallende gezichtsuitdrukking, zal deze pompoen uw gasten betoveren tijdens de herfstmaanden. Bestel nu 2 stuks Hortitops Pompoen Jack O Latern Cucurbita Pepo voor een geweldige prijs. Deze pompoenen zijn perfect om uw tuin, veranda of zelfs uw binnenruimtes te versieren. Met hun stevige structuur kunnen ze zowel binnen als buiten worden geplaatst, wat betekent dat u ze kunt gebruiken om uw huis te versieren of om een gezellige sfeer te creëren op uw terras tijdens Halloween-feestjes. Bovendien zijn deze Hortitops-pompoenen niet alleen decoratief, maar ook perfect om heerlijke gerechten mee te bereiden. Ze zijn ideaal voor het maken van smakelijke pompoensoepen, geroosterde pompoenzaden of zelfs pompoentaarten. Voeg een vleugje Halloween-magie toe aan uw keuken met deze veelzijdige pompoenen. Bestel vandaag nog uw Hortitops - Pompoen Jack O Latern Cucurbita Pepo en laat uw creativiteit de vrije loop met deze unieke en veelzijdige pompoenen.

Darrell
Darrell

Expert

De meeste vrije tijd die ik heb besteed ik in mijn moestuin. Sinds een paar jaar ben ik trotse bezitter van een eigen moestuin. Na een jaar proefdraaien en ontdekken welke groenten goed bij elkaar gaan en welke zaden je vooral niet naast elkaar moet planten, heb ik nu ervaring en daardoor kan ik jou perfect advies geven over het beginnen van jouw moestuin en welke zaden je wel of niet kan gebruiken.

Veelgestelde vragen Hortitops -Pompoen Jack O Latern Cucurbita Pepo

De Hortitops -Pompoen Jack O Latern Cucurbita Pepo kan je zaaien. De bloeiperiode is .

De Hortitops -Pompoen Jack O Latern Cucurbita Pepo bloeit . 

De Hortitops -Pompoen Jack O Latern Cucurbita Pepo is Pompoen. Heerlijk om mee te koken.

De Hortitops -Pompoen Jack O Latern Cucurbita Pepo kan je het beste zaaien op een Half-schaduwrijke plek. Daar groeit deze het beste.

De Hortitops -Pompoen Jack O Latern Cucurbita Pepo groeit maximaal tot hoogte.

Bij het kopen van deze Hortitops -Pompoen Jack O Latern Cucurbita Pepo vind je in de verpakking. Veel zaaiplezier.