Zoek
Sluit dit zoekvak.
  1. Zaden
  2. Hortitops Zaden Kerstomaat Tiny Tim

Hortitops Zaden Kerstomaat Tiny Tim

4.5/5

Moestuinieren! Een nieuwe trend die helemaal hot is momenteel. Veel mensen hebben een eigen moestuin of gebruiken een stukje van hun tuin of balkon om eigen groenten en fruit te kweken.
Deze Hortitops Zaden Kerstomaat Tiny Tim groeit . Deze Spinazie wordt maximaal hoog. Lees verder voor meer informatie.

Specificaties Hortitops Zaden Kerstomaat Tiny Tim

Aantal in verpakking
StandplaatsZon
Bloeitijd
Bloeiperiode

 

Omschrijving van de Hortitops Zaden Kerstomaat Tiny Tim

De Hortitops Zaden Kerstomaat Tiny Tim is een fantastische toevoeging aan je tuin. Deze kerstomaat is perfect voor zowel ervaren tuiniers als beginners. Zaai de zaden vanaf eind februari in een kweekbakje bij een aangename temperatuur van 20ºC. Als de plantjes wat sterker zijn, kunnen ze buiten onder glas worden gezet. Eenmaal verspeend, kunnen de jonge plantjes worden uitgeplant in potten. De Tiny Tim kerstomaatplant groeit slechts 30 cm hoog, waardoor deze ideaal is voor patio's en balkons. Het compacte formaat maakt het ook mogelijk om deze tomatenplant binnenshuis te kweken. Deze kerstomaat is niet alleen prachtig om naar te kijken, maar heeft ook een overheerlijke smaak. De zoete, middelgrote kerstomaten zijn een ware traktatie voor de smaakpapillen. Met de Hortitops Zaden Kerstomaat Tiny Tim geniet je van een overvloedige oogst aan heerlijke tomaten, rechtstreeks uit je eigen tuin. Voeg deze bijzondere tomatenplant toe aan je collectie en geniet van de smaakvolle vruchten die het zal voortbrengen.

Picture of Darrell
Darrell

Expert

De meeste vrije tijd die ik heb besteed ik in mijn moestuin. Sinds een paar jaar ben ik trotse bezitter van een eigen moestuin. Na een jaar proefdraaien en ontdekken welke groenten goed bij elkaar gaan en welke zaden je vooral niet naast elkaar moet planten, heb ik nu ervaring en daardoor kan ik jou perfect advies geven over het beginnen van jouw moestuin en welke zaden je wel of niet kan gebruiken.

Veelgestelde vragen Hortitops Zaden Kerstomaat Tiny Tim

De Hortitops Zaden Kerstomaat Tiny Tim kan je zaaien. De bloeiperiode is .

De Hortitops Zaden Kerstomaat Tiny Tim bloeit . 

De Hortitops Zaden Kerstomaat Tiny Tim is Spinazie. Heerlijk om mee te koken.

De Hortitops Zaden Kerstomaat Tiny Tim kan je het beste zaaien op een Zonrijke plek. Daar groeit deze het beste.

De Hortitops Zaden Kerstomaat Tiny Tim groeit maximaal tot hoogte.

Bij het kopen van deze Hortitops Zaden Kerstomaat Tiny Tim vind je in de verpakking. Veel zaaiplezier.