Zoek
Sluit dit zoekvak.
  1. Zaden
  2. Kruiden zadenmarijn

Kruiden zadenmarijn

4.5/5

Moestuinieren! Een nieuwe trend die helemaal hot is momenteel. Veel mensen hebben een eigen moestuin of gebruiken een stukje van hun tuin of balkon om eigen groenten en fruit te kweken.
Deze Kruiden zadenmarijn groeit voorjaar - zomer. Deze wordt maximaal 150 cm hoog. Lees verder voor meer informatie.

Specificaties Kruiden zadenmarijn

Aantal in verpakking150 stuk(s)
StandplaatsZon
Bloeitijdzomer
BloeiperiodeZomer

 

Omschrijving van de Kruiden zadenmarijn

"Kruiden zadenmarijn" is een hoogwaardig product dat perfect is voor liefhebbers van smaakvolle en gezonde gerechten. Deze veelzijdige kruidenplant, oorspronkelijk afkomstig uit het Middellandse zeegebied, is een kruidige heester met dikke, houtachtige stengels en kleine grijs-groene naaldachtige blaadjes. Daarnaast bloeit de plant met prachtige lichtblauwe tot roze bloemetjes, wat een extra vleugje kleur toevoegt aan je tuin. Maar de voordelen van "Kruiden zadenmarijn" beperken zich niet tot alleen het visuele aspect. Rozemarijn heeft namelijk vele medicinale toepassingen. Het kruid wordt al eeuwenlang gebruikt tegen diverse kwalen zoals hoofdpijn, spierpijn, maagkrampen, slapeloosheid, reuma en koorts. Daarnaast staat rozemarijn bekend om zijn bloedzuiverende en bacteriedodende eigenschappen, en kan het zelfs schimmels uit het lichaam verwijderen. Als opwekkend middel is rozemarijn ook zeer geliefd. Naast zijn medicinale eigenschappen is rozemarijn ook een onmisbaar ingrediënt in de keuken. Het kan perfect gecombineerd worden met lamsvlees, rundvlees, varkensvlees, eieren, kaas, pasta, schaal- en schelpdieren, groenten, soepen en aardappelen. Bovendien is rozemarijn een belangrijk onderdeel van Provençaalse kr.

Darrell
Darrell

Expert

De meeste vrije tijd die ik heb besteed ik in mijn moestuin. Sinds een paar jaar ben ik trotse bezitter van een eigen moestuin. Na een jaar proefdraaien en ontdekken welke groenten goed bij elkaar gaan en welke zaden je vooral niet naast elkaar moet planten, heb ik nu ervaring en daardoor kan ik jou perfect advies geven over het beginnen van jouw moestuin en welke zaden je wel of niet kan gebruiken.

Veelgestelde vragen Kruiden zadenmarijn

De Kruiden zadenmarijn kan je voorjaar - zomer zaaien. De bloeiperiode is Zomer.

De Kruiden zadenmarijn bloeit zomer. 

De Kruiden zadenmarijn is . Heerlijk om mee te koken.

De Kruiden zadenmarijn kan je het beste zaaien op een Zonrijke plek. Daar groeit deze het beste.

De Kruiden zadenmarijn groeit maximaal tot 150 cm hoogte.

Bij het kopen van deze Kruiden zadenmarijn vind je 150 stuk(s) in de verpakking. Veel zaaiplezier.