Zoek
Sluit dit zoekvak.
  1. Zaden
  2. Sluis Garden Kropsla, Botersla Larissa

Sluis Garden Kropsla, Botersla Larissa

4.5/5

Moestuinieren! Een nieuwe trend die helemaal hot is momenteel. Veel mensen hebben een eigen moestuin of gebruiken een stukje van hun tuin of balkon om eigen groenten en fruit te kweken.
Deze Sluis Garden Kropsla, Botersla Larissa groeit Voorjaar - zomer. Deze Sla wordt maximaal 35 cm hoog. Lees verder voor meer informatie.

Specificaties Sluis Garden Kropsla, Botersla Larissa

Aantal in verpakking165 stuk(s)
StandplaatsZon
BloeitijdZomer
BloeiperiodeZomer

 

Omschrijving van de Sluis Garden Kropsla, Botersla Larissa

De Sluis Garden Kropsla, Botersla Larissa is een hoogwaardige sla van tuinderskwaliteit. Deze sla doet het bijzonder goed onder koele omstandigheden in het vroege voorjaar of de herfst. Zelfs onder glas is het belangrijk om te ventileren tijdens warm weer. Daarnaast is deze sla ook zeer geschikt voor teelt buiten, zelfs tijdens warmere zomerse temperaturen. Vanaf half maart kan de Sluis Garden Kropsla, Botersla Larissa ook direct op de tuin worden gezaaid. Het is belangrijk om de zaaisels koel te houden tijdens de zomer. Het is aan te raden om de planten ruim uit te dunnen en voldoende vochtig te houden tijdens droog weer. Deze sla schiet traag en krijgt niet snel rand, waardoor het een betrouwbare keuze is voor tuinders. Bovendien kan deze sla al gezaaid worden bij zeer koele temperaturen (> 10ºC), wat het een veelzijdige optie maakt voor verschillende seizoenen. Met de Sluis Garden Kropsla, Botersla Larissa geniet u van heerlijke, verse sla van hoge kwaliteit. De sla is gemakkelijk te telen en biedt optimale resultaten onder verschillende omstandigheden. Of u nu een ervaren tuinder bent of net begint met tuinieren, deze sla is een geweldige keuze. Voeg wat frisheid toe aan uw maaltijden met de Sluis Garden Kropsla, Botersla Larissa en geniet van de smaak en voedingsstoffen die deze sla te bieden heeft.

Picture of Darrell
Darrell

Expert

De meeste vrije tijd die ik heb besteed ik in mijn moestuin. Sinds een paar jaar ben ik trotse bezitter van een eigen moestuin. Na een jaar proefdraaien en ontdekken welke groenten goed bij elkaar gaan en welke zaden je vooral niet naast elkaar moet planten, heb ik nu ervaring en daardoor kan ik jou perfect advies geven over het beginnen van jouw moestuin en welke zaden je wel of niet kan gebruiken.

Veelgestelde vragen Sluis Garden Kropsla, Botersla Larissa

De Sluis Garden Kropsla, Botersla Larissa kan je Voorjaar - zomer zaaien. De bloeiperiode is Zomer.

De Sluis Garden Kropsla, Botersla Larissa bloeit Zomer. 

De Sluis Garden Kropsla, Botersla Larissa is Sla. Heerlijk om mee te koken.

De Sluis Garden Kropsla, Botersla Larissa kan je het beste zaaien op een Zonrijke plek. Daar groeit deze het beste.

De Sluis Garden Kropsla, Botersla Larissa groeit maximaal tot 35 cm hoogte.

Bij het kopen van deze Sluis Garden Kropsla, Botersla Larissa vind je 165 stuk(s) in de verpakking. Veel zaaiplezier.