Zoek
Sluit dit zoekvak.
  1. Zaden
  2. Franchi Aardbei Franchi agola Quatro stagioni 63/1

Franchi Aardbei Franchi agola Quatro stagioni 63/1

4.5/5

Moestuinieren! Een nieuwe trend die helemaal hot is momenteel. Veel mensen hebben een eigen moestuin of gebruiken een stukje van hun tuin of balkon om eigen groenten en fruit te kweken.
Deze Franchi Aardbei Franchi agola Quatro stagioni 63/1 groeit . Deze wordt maximaal hoog. Lees verder voor meer informatie.

Specificaties Franchi Aardbei Franchi agola Quatro stagioni 63/1

Aantal in verpakking
Standplaats
Bloeitijd
Bloeiperiode

 

Omschrijving van de Franchi Aardbei Franchi agola Quatro stagioni 63/1

De Franchi Aardbei Franchi agola Quatro stagioni 63/1 is de perfecte keuze voor zowel ervaren tuinders als beginners. Met zijn gemakkelijke teelt is het kweken van deze aardbeien een plezierige ervaring. De vruchten van deze aardbei zijn prachtig rood van kleur en hebben een heerlijk zoete smaak die je smaakpapillen zal verwennen. Met de Franchi Aardbei Franchi agola Quatro stagioni 63/1 kun je vanaf april tot en met september zaaien, wat betekent dat je gedurende een langere periode kunt genieten van je eigen verse aardbeien. De oogstperiode begint in juni en loopt door tot en met september, waardoor je een overvloed aan sappige aardbeien hebt om van te genieten tijdens de warme zomermaanden. Daarnaast is deze aardbei ook een lust voor het oog. De mooie rode kleur van de vruchten zal je tuin of moestuin opvrolijken en een vleugje kleur toevoegen aan je buitenruimte. Of je nu een ervaren tuinder bent of net begint met tuinieren, de Franchi Aardbei Franchi agola Quatro stagioni 63/1 is de ideale keuze voor het kweken van smaakvolle aardbeien in je eigen tuin. Voeg deze heerlijke aardbeien toe aan je tuin en geniet van de zoete beloning die ze te bieden hebben.

Picture of Darrell
Darrell

Expert

De meeste vrije tijd die ik heb besteed ik in mijn moestuin. Sinds een paar jaar ben ik trotse bezitter van een eigen moestuin. Na een jaar proefdraaien en ontdekken welke groenten goed bij elkaar gaan en welke zaden je vooral niet naast elkaar moet planten, heb ik nu ervaring en daardoor kan ik jou perfect advies geven over het beginnen van jouw moestuin en welke zaden je wel of niet kan gebruiken.

Veelgestelde vragen Franchi Aardbei Franchi agola Quatro stagioni 63/1

De Franchi Aardbei Franchi agola Quatro stagioni 63/1 kan je zaaien. De bloeiperiode is .

De Franchi Aardbei Franchi agola Quatro stagioni 63/1 bloeit . 

De Franchi Aardbei Franchi agola Quatro stagioni 63/1 is . Heerlijk om mee te koken.

De Franchi Aardbei Franchi agola Quatro stagioni 63/1 kan je het beste zaaien op een rijke plek. Daar groeit deze het beste.

De Franchi Aardbei Franchi agola Quatro stagioni 63/1 groeit maximaal tot hoogte.

Bij het kopen van deze Franchi Aardbei Franchi agola Quatro stagioni 63/1 vind je in de verpakking. Veel zaaiplezier.