Search
Close this search box.
  1. Zaden
  2. Sluis Garden CourgetteBeauty Biologisch

Sluis Garden CourgetteBeauty Biologisch

4.5/5

Moestuinieren! Een nieuwe trend die helemaal hot is momenteel. Veel mensen hebben een eigen moestuin of gebruiken een stukje van hun tuin of balkon om eigen groenten en fruit te kweken.
Deze Sluis Garden CourgetteBeauty Biologisch groeit Voorjaar - zomer. Deze Courgette wordt maximaal 50 cm hoog. Lees verder voor meer informatie.

Specificaties Sluis Garden CourgetteBeauty Biologisch

Aantal in verpakking10 stuk(s)
StandplaatsZon
BloeitijdZomer
BloeiperiodeZomer

 

Omschrijving van de Sluis Garden CourgetteBeauty Biologisch

De Sluis Garden CourgetteBeauty Biologisch is een oud, maar betrouwbaar ras dat bekend staat om zijn donkergroene, bijna zwarte vruchten. Dit ras is vrij vroeg en kan goed gedijen onder mindere omstandigheden. Het is een warmteminnend gewas, dus het wordt aanbevolen om het voor te zaaien in potjes onder glas. Op de uiteindelijke groeiplaats moet het op een zonnige en beschutte plek worden gezaaid, maar niet eerder dan eind mei! Deze courgette heeft een vruchtbare humusrijke grond nodig om optimaal te groeien. Wat deze courgette uniek maakt, is het zilverachtig gevlekte blad. Dit is geen teken van ziekte, maar een erfelijke eigenschap van deze specifieke variëteit. Daarnaast zijn de bloemen in een jong stadium eetbaar, waardoor ze een extra culinaire dimensie aan je gerechten kunnen toevoegen. Door regelmatig te oogsten, zal de plant langer blijven doordragen en kun je langer genieten van verse courgettes. Het is belangrijk om de vruchten jong te oogsten voor de beste smaak en textuur. Met de Sluis Garden CourgetteBeauty Biologisch kun je genieten van een overvloedige oogst van heerlijke en gezonde courgettes. Voeg ze toe aan salades, roerbakgerechten of gril ze voor een smaakvolle en voedzame maaltijd. Deze courgette is perfect voor tuinders van alle niveaus en zal je tuin verrijken met zijn prachtige donkergroene vr.

Picture of Darrell
Darrell

Expert

De meeste vrije tijd die ik heb besteed ik in mijn moestuin. Sinds een paar jaar ben ik trotse bezitter van een eigen moestuin. Na een jaar proefdraaien en ontdekken welke groenten goed bij elkaar gaan en welke zaden je vooral niet naast elkaar moet planten, heb ik nu ervaring en daardoor kan ik jou perfect advies geven over het beginnen van jouw moestuin en welke zaden je wel of niet kan gebruiken.

Veelgestelde vragen Sluis Garden CourgetteBeauty Biologisch

De Sluis Garden CourgetteBeauty Biologisch kan je Voorjaar - zomer zaaien. De bloeiperiode is Zomer.

De Sluis Garden CourgetteBeauty Biologisch bloeit Zomer. 

De Sluis Garden CourgetteBeauty Biologisch is Courgette. Heerlijk om mee te koken.

De Sluis Garden CourgetteBeauty Biologisch kan je het beste zaaien op een Zonrijke plek. Daar groeit deze het beste.

De Sluis Garden CourgetteBeauty Biologisch groeit maximaal tot 50 cm hoogte.

Bij het kopen van deze Sluis Garden CourgetteBeauty Biologisch vind je 10 stuk(s) in de verpakking. Veel zaaiplezier.