Zoek
Sluit dit zoekvak.
  1. Zaden
  2. Hortitops zadentekool Capricorn

Hortitops zadentekool Capricorn

4.5/5

Moestuinieren! Een nieuwe trend die helemaal hot is momenteel. Veel mensen hebben een eigen moestuin of gebruiken een stukje van hun tuin of balkon om eigen groenten en fruit te kweken.
Deze Hortitops zadentekool Capricorn groeit . Deze Kool wordt maximaal hoog. Lees verder voor meer informatie.

Specificaties Hortitops zadentekool Capricorn

Aantal in verpakking100 stuk(s)
StandplaatsZon
Bloeitijd
BloeiperiodeGeen bloemen

 

Omschrijving van de Hortitops zadentekool Capricorn

Hortitops zadentekool Capricorn is een veelzijdige en smaakvolle wittekool die perfect is voor elke tuinier. Met dit zaadpakket kunt u genieten van een overvloedige oogst van heerlijke koolkoppen. Om deze kool te laten groeien, kunt u het zaaien vanaf februari tot half maart onder glas beginnen. Zodra de zaailingen zich ontwikkelen, kunt u ze verplanten naar de buitenomgeving in maart of april. Als alternatief kunt u ook rechtstreeks buiten zaaien vanaf april/mei en de zaailingen vervolgens verplanten. Dit geeft u de flexibiliteit om te kiezen welke methode het beste bij uw tuin past. De Hortitops zadentekool Capricorn is niet alleen heerlijk, maar ook zeer voedzaam. Het is rijk aan vitamines en mineralen, wat bijdraagt ​​aan een gezond dieet. U kunt deze kool gebruiken in verschillende gerechten, zoals salades, stoofschotels en zelfs gefermenteerde producten. Met zijn knapperige textuur en milde smaak, is het een veelzijdige groente die in veel keukens wordt gewaardeerd. Bestel vandaag nog uw Hortitops zadentekool Capricorn en geniet van een overvloedige oogst van deze heerlijke en gezonde wittekool. Voeg een vleugje versheid en voedzaamheid toe aan uw maaltijden met deze veelzijdige koolvariëteit.

Picture of Darrell
Darrell

Expert

De meeste vrije tijd die ik heb besteed ik in mijn moestuin. Sinds een paar jaar ben ik trotse bezitter van een eigen moestuin. Na een jaar proefdraaien en ontdekken welke groenten goed bij elkaar gaan en welke zaden je vooral niet naast elkaar moet planten, heb ik nu ervaring en daardoor kan ik jou perfect advies geven over het beginnen van jouw moestuin en welke zaden je wel of niet kan gebruiken.

Veelgestelde vragen Hortitops zadentekool Capricorn

De Hortitops zadentekool Capricorn kan je zaaien. De bloeiperiode is Geen bloemen.

De Hortitops zadentekool Capricorn bloeit . 

De Hortitops zadentekool Capricorn is Kool. Heerlijk om mee te koken.

De Hortitops zadentekool Capricorn kan je het beste zaaien op een Zonrijke plek. Daar groeit deze het beste.

De Hortitops zadentekool Capricorn groeit maximaal tot hoogte.

Bij het kopen van deze Hortitops zadentekool Capricorn vind je 100 stuk(s) in de verpakking. Veel zaaiplezier.