Zoek
Sluit dit zoekvak.
  1. Zaden
  2. Erwt Doperwt Proval

Erwt Doperwt Proval

4.5/5

Moestuinieren! Een nieuwe trend die helemaal hot is momenteel. Veel mensen hebben een eigen moestuin of gebruiken een stukje van hun tuin of balkon om eigen groenten en fruit te kweken.
Deze Erwt Doperwt Proval groeit oogsten: juli-september. Deze Erwten wordt maximaal 25 cm hoog. Lees verder voor meer informatie.

Specificaties Erwt Doperwt Proval

Aantal in verpakking1 stuk(s)
StandplaatsZon
BloeitijdGeen
BloeiperiodeGeen bloemen

 

Omschrijving van de Erwt Doperwt Proval

Proval is een fantastische verbetering van het bekende ras 'Petit Provençal'. Deze erwten zijn speciaal geselecteerd om beter bestand te zijn tegen koude temperaturen, waardoor ze perfect zijn voor vroege teelt. Met een hoogte van ongeveer 60 cm blijft de plant laag, waardoor het niet nodig is om ondersteuning te bieden met stokken of draad. Het bijzondere aan de Erwt Doperwt Proval is dat het niet alleen een robuust ras is, maar ook een heerlijke smaak heeft. De erwten zijn rondzadig en hebben een verfijnde textuur die zacht en romig is bij het koken. De zoete smaak van de erwten maakt ze ideaal voor verschillende gerechten, zoals salades, stoofschotels en bijgerechten. Daarnaast is de Erwt Doperwt Proval ook nog eens gemakkelijk te telen. De planten groeien snel en zijn zeer productief, waardoor je kunt genieten van een overvloedige oogst. Of je nu een ervaren tuinier bent of net begint, deze erwten zullen zeker een succes zijn in jouw moestuin. Voeg een vleugje versheid en smaak toe aan je gerechten met de Erwt Doperwt Proval!

Picture of Darrell
Darrell

Expert

De meeste vrije tijd die ik heb besteed ik in mijn moestuin. Sinds een paar jaar ben ik trotse bezitter van een eigen moestuin. Na een jaar proefdraaien en ontdekken welke groenten goed bij elkaar gaan en welke zaden je vooral niet naast elkaar moet planten, heb ik nu ervaring en daardoor kan ik jou perfect advies geven over het beginnen van jouw moestuin en welke zaden je wel of niet kan gebruiken.

Veelgestelde vragen Erwt Doperwt Proval

De Erwt Doperwt Proval kan je oogsten: juli-september zaaien. De bloeiperiode is Geen bloemen.

De Erwt Doperwt Proval bloeit Geen. 

De Erwt Doperwt Proval is Erwten. Heerlijk om mee te koken.

De Erwt Doperwt Proval kan je het beste zaaien op een Zonrijke plek. Daar groeit deze het beste.

De Erwt Doperwt Proval groeit maximaal tot 25 cm hoogte.

Bij het kopen van deze Erwt Doperwt Proval vind je 1 stuk(s) in de verpakking. Veel zaaiplezier.