Search
Close this search box.
  1. Zaden
  2. Spinazie Nieuw-Zeelandse Gemakkelijk en praktisch

Spinazie Nieuw-Zeelandse Gemakkelijk en praktisch

4.5/5

Moestuinieren! Een nieuwe trend die helemaal hot is momenteel. Veel mensen hebben een eigen moestuin of gebruiken een stukje van hun tuin of balkon om eigen groenten en fruit te kweken.
Deze Spinazie Nieuw-Zeelandse Gemakkelijk en praktisch groeit oogsten: juni-oktober. Deze Spinazie wordt maximaal 50 cm hoog. Lees verder voor meer informatie.

Specificaties Spinazie Nieuw-Zeelandse Gemakkelijk en praktisch

Aantal in verpakking1 stuk(s)
StandplaatsZon
BloeitijdNiet van toepassing
BloeiperiodeGeen bloemen

 

Omschrijving van de Spinazie Nieuw-Zeelandse Gemakkelijk en praktisch

Deze Nieuw-Zeelandse spinazie is een geweldige toevoeging aan je moestuin. Met zijn gemakkelijke en praktische teelt is het een ideale vervanger voor traditionele spinazie. Deze plant is niet alleen eenvoudig te verzorgen, maar biedt ook een langdurige oogst. Het kweken van deze spinazie is een waar genot. Je kunt regelmatig de blaadjes plukken, wat de vorming van nieuwe scheuten stimuleert. Dit betekent dat je continu kunt genieten van verse, smaakvolle spinazie. Of je nu een ervaren tuinier bent of net begint, met deze Nieuw-Zeelandse spinazie ben je verzekerd van succes. Naast zijn gebruiksgemak en langdurige oogst, heeft deze spinazie ook nog andere voordelen. Het is een bron van voedingsstoffen zoals vitamine A, C en ijzer. Bovendien heeft het een heerlijke, milde smaak die perfect past bij diverse gerechten. Voeg het toe aan salades, roerbakgerechten of smoothies voor een gezonde en smakelijke boost. Kortom, met deze Nieuw-Zeelandse spinazie heb je een praktische en veelzijdige toevoeging aan je moestuin. Geniet van het gemak van de teelt, de langdurige oogst en de heerlijke smaak. Haal deze gezonde groente in huis en ontdek zelf waarom het een favoriet is onder tuiniers over de hele wereld.

Picture of Darrell
Darrell

Expert

De meeste vrije tijd die ik heb besteed ik in mijn moestuin. Sinds een paar jaar ben ik trotse bezitter van een eigen moestuin. Na een jaar proefdraaien en ontdekken welke groenten goed bij elkaar gaan en welke zaden je vooral niet naast elkaar moet planten, heb ik nu ervaring en daardoor kan ik jou perfect advies geven over het beginnen van jouw moestuin en welke zaden je wel of niet kan gebruiken.

Veelgestelde vragen Spinazie Nieuw-Zeelandse Gemakkelijk en praktisch

De Spinazie Nieuw-Zeelandse Gemakkelijk en praktisch kan je oogsten: juni-oktober zaaien. De bloeiperiode is Geen bloemen.

De Spinazie Nieuw-Zeelandse Gemakkelijk en praktisch bloeit Niet van toepassing. 

De Spinazie Nieuw-Zeelandse Gemakkelijk en praktisch is Spinazie. Heerlijk om mee te koken.

De Spinazie Nieuw-Zeelandse Gemakkelijk en praktisch kan je het beste zaaien op een Zonrijke plek. Daar groeit deze het beste.

De Spinazie Nieuw-Zeelandse Gemakkelijk en praktisch groeit maximaal tot 50 cm hoogte.

Bij het kopen van deze Spinazie Nieuw-Zeelandse Gemakkelijk en praktisch vind je 1 stuk(s) in de verpakking. Veel zaaiplezier.