Zoek
Sluit dit zoekvak.
  1. Zaden
  2. ToshiFarm Broed voor EikhaasZelf Eikhaas kweken Broed voor Eikhaas Kweekset Maitake kweken Maitake Kweekset

ToshiFarm Broed voor EikhaasZelf Eikhaas kweken Broed voor Eikhaas Kweekset Maitake kweken Maitake Kweekset

4.5/5

Moestuinieren! Een nieuwe trend die helemaal hot is momenteel. Veel mensen hebben een eigen moestuin of gebruiken een stukje van hun tuin of balkon om eigen groenten en fruit te kweken.
Deze ToshiFarm Broed voor EikhaasZelf Eikhaas kweken Broed voor Eikhaas Kweekset Maitake kweken Maitake Kweekset groeit Hele jaar. Deze Oesterzwam wordt maximaal 30 cm hoog. Lees verder voor meer informatie.

Specificaties ToshiFarm Broed voor EikhaasZelf Eikhaas kweken Broed voor Eikhaas Kweekset Maitake kweken Maitake Kweekset

Aantal in verpakking1 stuk(s)
StandplaatsHalf-schaduw
Bloeitijd7 dagen
BloeiperiodeGeen bloemen

 

Omschrijving van de ToshiFarm Broed voor EikhaasZelf Eikhaas kweken Broed voor Eikhaas Kweekset Maitake kweken Maitake Kweekset

Met ToshiFarm broed voor Eikhaas is het mogelijk om op een eenvoudige manier je eigen Eikhaas te kweken. Dit krachtige broed van de Grifola Frondosa gedijt het beste in een koelere omgeving tot 18 graden. Het kweken van Eikhaas is zeer toegankelijk en kan door iedereen worden uitgevoerd. Het mooie is dat je zelfs geen kas nodig hebt; een kweekset met ToshiFarm broed en gepasteuriseerde houtsnippers is al voldoende. Houd er wel rekening mee dat deze variant niet groeit op koffiedik, maar uitsluitend op hardhoutsnippers. Met deze kweekset kun je een unieke ervaring beleven en een prachtige paddenstoelencollectie creëren. Het proces van het kweken van Eikhaas begint met het inoculeren van de houtsnippers met het ToshiFarm broed. Vervolgens is geduld vereist terwijl de Eikhaas langzaam groeit en zich ontwikkelt. Na enige tijd zul je beloond worden met een overvloedige oogst van heerlijke Eikhaas paddenstoelen, die een verfijnde smaak en een unieke textuur hebben. Deze kweekset biedt niet alleen een unieke kans om je eigen Eikhaas te kweken, maar het is ook een duurzame keuze. Door zelf paddenstoelen te kweken, verminder je de impact op het milieu en geniet je van verse, biologische en gezonde producten. Waar wacht je nog op? Begin vandaag nog.

Picture of Darrell
Darrell

Expert

De meeste vrije tijd die ik heb besteed ik in mijn moestuin. Sinds een paar jaar ben ik trotse bezitter van een eigen moestuin. Na een jaar proefdraaien en ontdekken welke groenten goed bij elkaar gaan en welke zaden je vooral niet naast elkaar moet planten, heb ik nu ervaring en daardoor kan ik jou perfect advies geven over het beginnen van jouw moestuin en welke zaden je wel of niet kan gebruiken.

Veelgestelde vragen ToshiFarm Broed voor EikhaasZelf Eikhaas kweken Broed voor Eikhaas Kweekset Maitake kweken Maitake Kweekset

De ToshiFarm Broed voor EikhaasZelf Eikhaas kweken Broed voor Eikhaas Kweekset Maitake kweken Maitake Kweekset kan je Hele jaar zaaien. De bloeiperiode is Geen bloemen.

De ToshiFarm Broed voor EikhaasZelf Eikhaas kweken Broed voor Eikhaas Kweekset Maitake kweken Maitake Kweekset bloeit 7 dagen. 

De ToshiFarm Broed voor EikhaasZelf Eikhaas kweken Broed voor Eikhaas Kweekset Maitake kweken Maitake Kweekset is Oesterzwam. Heerlijk om mee te koken.

De ToshiFarm Broed voor EikhaasZelf Eikhaas kweken Broed voor Eikhaas Kweekset Maitake kweken Maitake Kweekset kan je het beste zaaien op een Half-schaduwrijke plek. Daar groeit deze het beste.

De ToshiFarm Broed voor EikhaasZelf Eikhaas kweken Broed voor Eikhaas Kweekset Maitake kweken Maitake Kweekset groeit maximaal tot 30 cm hoogte.

Bij het kopen van deze ToshiFarm Broed voor EikhaasZelf Eikhaas kweken Broed voor Eikhaas Kweekset Maitake kweken Maitake Kweekset vind je 1 stuk(s) in de verpakking. Veel zaaiplezier.