Zoek
Sluit dit zoekvak.
  1. Zaden
  2. Tomaten zaden VleestomaatKrim

Tomaten zaden VleestomaatKrim

4.5/5

Moestuinieren! Een nieuwe trend die helemaal hot is momenteel. Veel mensen hebben een eigen moestuin of gebruiken een stukje van hun tuin of balkon om eigen groenten en fruit te kweken.
Deze Tomaten zaden VleestomaatKrim groeit voorjaar - zomer. Deze Tomaat wordt maximaal 250 cm hoog. Lees verder voor meer informatie.

Specificaties Tomaten zaden VleestomaatKrim

Aantal in verpakking100 stuk(s)
StandplaatsZon
Bloeitijdzomer
BloeiperiodeZomer

 

Omschrijving van de Tomaten zaden VleestomaatKrim

De Tomaten zaden VleestomaatKrim zijn een verleidelijke toevoeging aan elke moestuin. Deze bijzondere vleestomatensoort staat ook wel bekend als Black Russian, Noir de Crimée en Black from Tula. Met hun licht afgeplatte vorm en een grootte van ongeveer 12 centimeter, zijn deze vruchten een ware lust voor het oog. De donker-groene tot zwarte schouders van de tomaten veranderen bij voldoende warmte en zon zelfs in een diepzwarte kleur. Wat deze tomaten echt bijzonder maakt, is hun uitstekende smaak. Ze hebben een volle, rijke smaak die elke maaltijd naar een hoger niveau tilt. Of je ze nu gebruikt in salades, pasta's of sauzen, deze tomaten voegen een heerlijke en unieke smaak toe. Bovendien zijn ze ook nog eens zeer productief. De planten groeien snel en geven een overvloed aan prachtige vruchten. Met de Tomaten zaden VleestomaatKrim haal je niet alleen een smaakvolle en aantrekkelijke toevoeging aan je moestuin in huis, maar ook een stukje geschiedenis. Deze tomaten zijn namelijk al eeuwen geliefd om hun unieke eigenschappen. Dus waar wacht je nog op? Begin vandaag nog met het kweken van deze bijzondere tomatensoort en geniet van hun heerlijke smaak en prachtige verschijning.

Darrell
Darrell

Expert

De meeste vrije tijd die ik heb besteed ik in mijn moestuin. Sinds een paar jaar ben ik trotse bezitter van een eigen moestuin. Na een jaar proefdraaien en ontdekken welke groenten goed bij elkaar gaan en welke zaden je vooral niet naast elkaar moet planten, heb ik nu ervaring en daardoor kan ik jou perfect advies geven over het beginnen van jouw moestuin en welke zaden je wel of niet kan gebruiken.

Veelgestelde vragen Tomaten zaden VleestomaatKrim

De Tomaten zaden VleestomaatKrim kan je voorjaar - zomer zaaien. De bloeiperiode is Zomer.

De Tomaten zaden VleestomaatKrim bloeit zomer. 

De Tomaten zaden VleestomaatKrim is Tomaat. Heerlijk om mee te koken.

De Tomaten zaden VleestomaatKrim kan je het beste zaaien op een Zonrijke plek. Daar groeit deze het beste.

De Tomaten zaden VleestomaatKrim groeit maximaal tot 250 cm hoogte.

Bij het kopen van deze Tomaten zaden VleestomaatKrim vind je 100 stuk(s) in de verpakking. Veel zaaiplezier.