Search
Close this search box.
  1. Zaden
  2. Hortitops Zaden Augurken National -Kleinee

Hortitops Zaden Augurken National -Kleinee

4.5/5

Moestuinieren! Een nieuwe trend die helemaal hot is momenteel. Veel mensen hebben een eigen moestuin of gebruiken een stukje van hun tuin of balkon om eigen groenten en fruit te kweken.
Deze Hortitops Zaden Augurken National -Kleinee groeit . Deze Radijs wordt maximaal hoog. Lees verder voor meer informatie.

Specificaties Hortitops Zaden Augurken National -Kleinee

Aantal in verpakking
StandplaatsZon
Bloeitijd
BloeiperiodeZomer

 

Omschrijving van de Hortitops Zaden Augurken National -Kleinee

Hortitops Zaden Augurken National - Kleinee is een fantastisch product voor tuinliefhebbers die graag hun eigen augurken willen kweken. Deze kleine groene augurken zijn een echte traktatie voor de smaakpapillen. Met dit zaadpakket kun je van half april tot half mei beginnen met zaaien onder glas. Hierdoor creëer je de perfecte omgeving voor de zaden om te ontkiemen en sterke zaailingen te worden. Na het ontkiemen is het belangrijk om de zaailingen te verspenen in potjes. Dit geeft ze voldoende ruimte om te groeien en zich te ontwikkelen. Zodra half mei aanbreekt, kunnen de gezonde zaailingen buiten worden geplant. Als alternatief kunnen de zaden vanaf mei ook direct buiten in regels worden gezaaid. Hierdoor heb je de flexibiliteit om te kiezen welke methode het beste bij jou en je tuin past. Met Hortitops Zaden Augurken National - Kleinee geniet je niet alleen van het plezier van het kweken van je eigen groenten, maar ook van de heerlijke smaak van sappige, knapperige augurken. Voeg ze toe aan salades, sandwiches of geniet er gewoon van als een gezonde snack. Met dit zaadpakket haal je het beste uit je tuin en creëer je een smakelijke toevoeging aan je maaltijden. Waar wacht je nog op? Begin vandaag nog met het kweken van je eigen augurken met Hortitops Zaden Augurken National - Kleinee!

Picture of Darrell
Darrell

Expert

De meeste vrije tijd die ik heb besteed ik in mijn moestuin. Sinds een paar jaar ben ik trotse bezitter van een eigen moestuin. Na een jaar proefdraaien en ontdekken welke groenten goed bij elkaar gaan en welke zaden je vooral niet naast elkaar moet planten, heb ik nu ervaring en daardoor kan ik jou perfect advies geven over het beginnen van jouw moestuin en welke zaden je wel of niet kan gebruiken.

Veelgestelde vragen Hortitops Zaden Augurken National -Kleinee

De Hortitops Zaden Augurken National -Kleinee kan je zaaien. De bloeiperiode is Zomer.

De Hortitops Zaden Augurken National -Kleinee bloeit . 

De Hortitops Zaden Augurken National -Kleinee is Radijs. Heerlijk om mee te koken.

De Hortitops Zaden Augurken National -Kleinee kan je het beste zaaien op een Zonrijke plek. Daar groeit deze het beste.

De Hortitops Zaden Augurken National -Kleinee groeit maximaal tot hoogte.

Bij het kopen van deze Hortitops Zaden Augurken National -Kleinee vind je in de verpakking. Veel zaaiplezier.